Casemiro Ten Hag

– Har overrasket meg veldig med sine ambisjoner

Casemiro om Ten Hag, topp fire-kampen og hvor godt han trives i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Casemiro sendte lørdag Manchester United et stort seg nærmere Champions League med den eneste scoringen mot Bournemouth.

Etter kampen fikk Casemiro mye ros fra Erik ten Hag, men det er åpenbart at også den brasilianske midtbanespilleren er fornøyd med sin sjef.

– Han har overrasket meg mye med sine ambisjoner, sa Casemiro etter kampslutt (gjengitt av Andy Mitten i The National News).

– Han ønsker alltid mer, fordi for ham er ikke 100 prosent nok. Vi må gi mer enn 100 prosent. Han jobber mye og er veldig ambisiøs. Han har ambisjonene til å endre klubben.

Casemiro mener imidlertid at Ten Hag trenger mer tid på å få det slik han virkelig ønsker.

– Han er en manager som har respekt fra alle spillerne, i tillegg til fansen. Men jeg tenker at vi må gi ham tid, fordi til tross for at vi allerede vunnet et trofé og er ganske nærme Champions League, så trenger vi mer tid på å vokse.

– Vi kan se at han endrer mange ting i klubben. Han viser alltid ambisjoner om å vinne.

Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League
FORNØYD MED SJEFEN: Casemiro er ikke i tvil om at Erik ten Hag er riktig mann for jobben som United-manager.

Etter kampen mot Bournemouth fikk Casemiro også naturligvis spørsmål om målet sitt, som var av det akrobatiske slaget.

– Assisten fra Christian (Eriksen) var veldig bra. Men det var ikke bare målet, hele laget spilte veldig bra. Det var nok en kamp hvor vi holdt nullen og vi hadde en veldig bra dynamikk. Jeg hadde et (mål) som lignet da jeg spilte i Madrid.

Se høydepunktene fra kampen her:

 

– Veldig fornøyd her

Casemiro legger ikke skjul på at han storkoser seg i United etter overgangen fra Real Madrid i fjor sommer.

– Jeg er veldig fornøyd her. Jeg nyter veldig å være i Premier League. Jeg har ikke kost meg så mye på lenge og siden jeg kom til klubben, så har hele staben, fansen, og alle sammen vært helt utrolige med meg.

– Jeg prøver å gi dem noe tilbake på banen og gjøre mitt beste. Det er en veldig god erfaring for meg. Jeg håper og forventer å fortsette på denne veien. Vi vet at målet vårt er å vinne trofeer og titler, og vi er i en prosess hvor vi vokser.

To lagkamerater Casemiro verdsetter høyt er landsmennene Antony og Fred.

– Antony har utrolige kvaliteter. Fred har ikke spilt så mye, men han har alltid gitt sitt beste når han får muligheten til å spille. Han har et veldig høyt nivå. De er begge veldig gode spillere.

casemiro, antony, fred
BRASILIANSK TRIO: Casemiro trives sammen med Antony og Fred.

– Kan ikke slappe av

Denne uken er det å skaffe det ene poenget for å sikre en topp fire-plassering det som gjelder, i møtene med Chelsea på torsdag og Fulham på søndag.

– Vi har ikke nådd målet enda. Vi trenger fortsatt ett poeng. Vi kan ikke engang tenke på uavgjort i den neste kampen. Da må vi gå ut for å vinne tre poeng. Vi kan ikke slappe av, påpeker Casemiro.

Først er det som nevnt Chelsea, et lag som har slitt stort denne sesongen, som kommer på besøk til Old Trafford.

– Vi vet at Chelsea ikke gjør det bra, men det er en stor klubb som har vunnet Champions League for bare noen år siden. Det blir en veldig tøff kamp.

– Vi kommer til å spille på vår stadion med våre fans. Vi vet at vi er veldig nære målet vårt, som er å kvalifisere oss.

Powered by Labrador CMS