Croatia v Brazil: Quarter Final - FIFA World Cup Qatar 2022

Casemiro om VM-exiten: — Det er vanskelig å finne ord

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld ble Brasil slått ut av VM etter straffesparkkonkurranse med Kroatia. Stillinga var 0-0 etter 90 minutter, så ekstraomganger måtte til. Neymar sendte Brasil i ledelsen i slutten av første ekstraomgang, og Casemiro beskrev det som at de hadde seieren i hendene. Men like før andre ekstraomgang var over utliknet Kroatia. Det hele skulle da avgjøres på straffespark.

Casemiro scoret på sitt, men det holdt ikke ettersom at Marquinhos og Rodrygo bommet på sine.

— Alle tap gjør vondt, spesielt når man har et mål, en drøm, man jobber i fire år for det øyeblikket. Det er vanskelig å finne ord, sa Casemiro etter tapet. 

Croatia v Brazil: Quarter Final - FIFA World Cup Qatar 2022
SCORET: Casemiro tok Brasils tredje straffe, og scoret sikkert på den.

— Man må løfte hodet, livet går videre. Vi er triste, men alle i troppen gjorde sitt beste. Vi er lei oss, mest på grunn av måten det skjedde på. Det var i hendene våre, men forsvant. Det var et vanskelig øyeblikk.

Casemiro er like gammel som Brasils stjerne, Neymar, som tidligere har sagt at dette kanskje var hans siste VM, men Casemiro hintet om at han ikke har tenkt til å gi seg på landslaget enda. Kanskje ser vi han i VM i 2026.

— Jeg er 30 år gammel, jeg er på mitt beste punkt i min karriere. Jeg er veldig fornøyd i klubben jeg er i. Jeg mistet en mulighet, men vi får se hva som skjer.

Powered by Labrador CMS