casemiro140123f

Se Casemiros ville feiring med fansen

Publisert Sist oppdatert

I denne artikkelen skal vi rett og slett bare gjenoppleve det som skjedde på lørdag – gjennom videoer tatt fra tribunen.

Vi starter like godt med en video filmet av vår egen Bjarte Valen, som tok denne videoen fra East Stand akkurat ved kampslutt.

Under kan dere se en annen video fra etter kampslutt, hvor vi blant annet ser hvor glad Raphaël Varane var etter kampslutt:

En annen vinkel, samme jublende glade midtstopper:

Casemiro leverte nok en god kamp for United, og han har blitt en svært populær spiller. Den mannen er definitivt ikke bare i klubben for å heve lønn – det er ikke akkurat vanskelig å se at den mannen bryr seg. Under kan dere se en video hvor han feirer Marcus Rashfords mål sammen med fansen. Han er vill i blikket, og klemmer flere supportere (inkludert Pete Boyle, som en del av dere vet godt hvem er), og ser helt passelig glad for det som viste seg å bli vinnermålet.

Rio Ferdinand og Paul Scholes feirer Fernandes’ helt ukontroversielle utligningsmål:

Marcus Rashfords vinnermål fra tribunen:

Under ligger en video av Bruno Fernandes og Marcus Rashford før de går inn i garderoben:

Videoen under er egentlig ikke tatt fra tribunen, men vi tar den med likevel:

Og nå som vi først har lagt ut noe som ikke er fra tribunen i en tribunevideosak, så legger vi like godt ut denne også (som ikke er en video heller!), lagt ut av Jason Manford, en kjent engelsk komiker som heier på City:

Powered by Labrador CMS