ScholesTenHag

Hyller Ten Hag-signeringer: – Dette laget har manglet ledere

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med Soccer Aid 2023, som ble spilt på Old Trafford søndag kveld, snakket Paul Scholes med klubbmedia om Manchester United og sesongen som har vært.

Og den tidligere midtbanespilleren er tydelig fornøyd med det han har sett av gamleklubben under Erik ten Hags ledelse.

Spesielt har signeringene av Casemiro og Lisandro Martinez vært viktige, mener Scholes.

– I to eller tre år, minst, har dette laget blitt anklaget for å mangle ledere. Nå synes jeg det nå er noen få ledere i laget, sier han, og fortsetter:

– Når du tenker på erfaringen til Casemiro, og Martinez som er en flott karakter, med personlighet og hans erfaring, så tenker jeg at det hele har endret seg litt.

– Jeg tror ikke at de dominerer kamper så mye som de ønsker, men laget har funnet en måte å vinne på og det er det viktigste.

Crystal Palace v Manchester United - Premier League
FORNØYD MED DENNE DUOEN: Paul Scholes mener spillere som Casemiro og Lisandro Martinez var et savn for Manchester United før sesongen.

Ten Hag skal naturligvis også ha sin del av æren, påpeker Scholes.

– (Med Ten Hag) er det bare ikke noe tull. Tidligere har spillerne i denne klubben trolig spilt på måten de har ønsket, fremfor måten manageren ønsker. Akkurat det har han snudd helt rundt.

– Spillerne gjør hva manageren ønsker, de holder seg til det han ønsker av banen, på banen, og jeg tror alle ser fordelene med det.

I søndagens kamp på Old Trafford, som endte 4-2 til verdenslaget, tegnet for øvrig Scholes seg på scoringslisten med denne suseren:

Ved siden av Scholes var også noen av hans tidligere lagkamerater i aksjon.

Nicky Butt og Gary Neville var også på det engelske laget, mens Nani, Patrice Evra og Ben Foster alle var med på verdenslaget, sammen med fotballegender som Gabriel Batistuta, Roberto Carlos, Francesco Totti og Hernan Crespo.

På trenerbenken til England hadde Harry Redknapp, David Seaman, Emma Hayes, Vicky McClure og Stormzy funnet plass, mens Mauricio Pochettino, Robbie Keane, Martin Compston og Mel C ledet verdenslaget.

Englands lag:

Jill Scott (K), David James, Paddy McGuinness, Jermain Defoe, Karen Carney, Gary Cahill, Jack Wilshere, Gary Neville, Paul Scholes, Eni Aluko, Nicky Butt, Bugzy Malone, Tom Grennan, Sir Mo Farah, Alex Brooker, Chunkz. Joel Corry, Scarlette Douglas, Liam Payne, Danny Dyer, Asa Butterfield, Tom Hiddleston.

Verdenslaget:

Usain Bolt (K), Ben Foster, Lee Mack, Roberto Carlos, Nani, Francesco Totti, Gabriel Batistuta, Hernan Crespo, Patrice Evra, Heather O’Reilly, Kalyn Kyle, Steven Bartlett, Kem Cetinay, Mo Gilligan, Maisie Adam, Tommy Fury, Noah Beck, Leon Edwards, Sam Claflin, Niko.

Powered by Labrador CMS