Manchester City v Manchester United - Premier League

– Vi trengte en god sekser – og det fikk vi definitivt

Publisert Sist oppdatert

I den andre delen av pressekonferansen med Erik ten Hag i forkant av kampen mot Wolves var det individuelt fokus på Casemiro, Lisandro Martínez og Jadon Sancho.

Så er det viktig å påpeke at pressekonferansen er gjennomført rett etter kampen mellom United og Nottingham Forest tirsdag kveld.

Aller først ble Ten Hag spurt om Casemiro og hvor viktig brasilianeren kommer til å være for å nå målene United og Ten Hag har satt for sesongen og om nederlenderen er overrasket over at Real Madrid kunne selge ham med tanke på hvordan han presterer i United-drakta.

Ten Hag ler først lett av spørsmålet før han svarer.

– Jeg er glad for at de gjorde det [solgte Casemiro til United]. Men du ser også når han spilte i VM at han er en fantastisk spiller. Analysen min før sesongstart sa at vi sårt trengte en sekser (dyptliggende midtbanespiller, journ.anm), og han oppfyller den posisjonen.

– Vi trengte den rette spilleren, og definitivt har vi den rette spilleren. Jeg er veldig glad for Manchester United og for at dette laget har ham. Fordi han hever standarden på alt han gjør for Manchester United.

Er han edru? Det tror jeg!

Den neste som journalistene vil vite mer om er Lisandro Martínez. Ten Hag svarer først at argentineren er tilbake i Manchester før han blir avbrutt med et oppfølgingsspørsmål om stopperen er edru, noe som får salen – og Ten Hag – til å bryte ut i latter.

– Er han edru? Jeg tror det, jeg er sikker på at han er det! Det er definitivt stort å vinne VM , han er allerede en spiller som er har stor tro på seg selv og egne ferdigheter. Men også denne erfaringen vil styrke ham enda mer og han må ta den med inn i troppen.

– Nå kommer han tilbake fra VM, det er også en annen utfordring fordi den opplevelsen er så emosjonell og nå må du være klar som spiller for motstanderne vil være enda tøffere mot ham nå så det blir en fin utfordring for.

licha

Sancho har fortsatt et stykke igjen

Mot slutten av seansen og pressekonferansen ble Ten Hag enda en gang spurt om status på Jadon Sancho og om det er satt noen dato for når kantspilleren vil være tilbake sammen med resten av troppen etter å ha trent lenge i Nederland og borte fra laget.

– Ja, selvfølgelig, det kommer en tid, men tiden er ikke nå. Han gjør fremskritt. Vi får se når han er klar for å returnere til troppen. Han er tilbake i Manchester. Han skal starte med individuell trening.

sanha
Powered by Labrador CMS