Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League

Disse er nominert til «månedens spiller»

Oktober har akkurat blitt november og fire spillere har blitt nominert til månedens spiller i United for oktober. Fansen har nå mulighet til å stemme frem den spilleren de mener har spilt best i oktober.

Publisert Sist oppdatert

Det er klart for å kåre månedens spiller for oktober. Tidligere denne sesongen har Lisandro Martinez (august) og Christian Eriksen (september) vunnet denne prisen.

En av dem er også i oktober nominert til månedens spiller og du kan stemme på din favoritt her.

Diogo Dalot

Den portugisiske backen startet alle de ni kampene i oktober og er den soleklare eneren på høyrebacken for Erik ten Hag. Scoret sitt andre mål for klubben i Europa League-seieren mot Sheriff Tiraspol og leverte også strålende kamper mot både Tottenham og Chelsea. Var også svært viktig i sluttminuttene mot West Ham og stanget unna flere farlige baller.

dalots
FØRSTEVALG PÅ BACKPLASS: Diogo Dalot.

Lisandro Martinez

Slakteren fra Argentina fortsetter å levere i United-drakta og har mulighet til å vinne sin andre pris for sesongen. Spilte i likhet med Dalot alle de ni kampene i oktober fra start. Gjør en strålende jobb i Uniteds midtforsvar og viser seg som en skikkelig bauta på tross av det mange mener er manglende høyde. Strålende kamper mot Tottenham, Chelsea og West Ham.

martinez010922
BAUTA: Lisandro Martinez.

Casemiro

Brassen har virkelig kommet inn i det og startet åtte av ni kamper i oktober. Scoret det dramatiske utlikningsmålet som sikret uavgjort borte mot Chelsea. Var også svært nære scoring mot Everton i tillegg til en assist i samme kamp og spilte gjennom Cristiano Ronaldo. Har også blitt kåret til banens beste av United-fansen to ganger i oktober.

casemiro061022
SCORET SITT FØRSTE: Casemiro.

Marcus Rashford

Sju kamper fra start, to som innbytter. Scoret sitt 100. mål for klubben mot West Ham søndag. Ett av totalt fire mål i oktober måned. Angrepsspilleren har vært svært livlig i stort sett alle kampene. Scoret to mål i seieren borte mot Omonia før han også satte en scoring mot Sheriff Tiraspol på hjemmebane.

Manchester United v Sheriff Tiraspol: Group E - UEFA Europa League
NÅDDE MILEPÆL: Marcus Rashford.
Powered by Labrador CMS