– Manchester United planlegger omfattende utbedringer av Old Trafford

Manchester United vil snart starte jakten på et arkitektfirma som kan modernisere Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver avisen Daily Mail

United-ledelsen, og særlig Glazer-familien, har blitt jevnlig kritisert for mangel på investeringer i Uniteds storstue Old Trafford. 

Nå skriver Daily Mail at United snart vil starte jakten på et arkitetktfirma som kan modernisere Old Trafford og det er særlig South Stand som skal gis en solid ansiktsløftning, skriver avisen.

utdot
SKAL UTBEDRES: Sir Bobby Charlton Stand, eller South Stand, huser i dag mange av de viktigste funksjonene på Old Trafford, men United skal nå starte jakten på å finne et arktitektfirma som kan oppgradere tribunedelen, melder Daily Mail.

South Stand er i dag den eneste tribunedelen av Old Trafford som ikke er en såkalt «Two Tier Stand», men det er også den delen av Old Trafford som i særklasse den mest utfordrende å bygge ut. 

Bak tribundelen som rager over München-tunnelen går en travel togtrasé, men South Stand, eller Sir Bobby Charlton Stand som er det offisielle navnet, rommer også flere av de viktigste funksjonene på Old Trafford som garderobene, pressefasilitetene og direktørtribunen. 

United skal derfor være interessert i å finne et arkitektfirma som både kan oppgradere Old Trafford, men samtidig ivareta den historiske særegenheten til anlegget.

Powered by Labrador CMS