Zidane Iqbal

– En verdifull erfaring for oss

Zidane Iqbal var et av få lyspunkter i tapet mot Cádiz.

Etter kampen var Iqbal opptatt av å fremheve det positive til tross for 2-4-tapet mot et av bunnlagene i La Liga.

– Vi slipper inn to billige baklengsmål, men så vokser vi utover i kampen. Det viktigste for oss er å få på plass den fysiske formen nå. Ikke bare her i denne kampen men i oppholdet i Spania generelt, sier Iqbal til MUTV.

SPILLERBØRSEN: «En spiller det er lett å bli glad i»

Cadiz CF v Manchester United: Friendly
SKAFFET STRAFFE: Zidane Iqbal er en av få som får godkjent de første 45 minuttene.

United startet oppgjøret mot Cadiz på bortimot verst tenkelige vis og hjemmelaget ledet 2-0 før kvarteret var spilt. Da de mer rutinerte spillerne skuffet, tok Iqbal tak i kampen for United. Unggutten skaffet straffe som Anthony Martial ekspederte iskaldt i mål, før han ble byttet ut i pausen i likhet med resten av Uniteds utespillere.

Etter hvilen valgte Ten Hag å gi sjansen til den yngre garden.

Selv om også 2. omgang endte med 1-2 for Uniteds del, startet de siste 45 minuttene strålende. Kobbie Mainoo utlignet til 2-2 og Uniteds mannskap etter hvilen, som inkluderte en rekke av vinnerne av FA Youth Cup fra i vår, holdt lenge bra følge med et mer rutinert hjemmelag.

–  Dette er en viktig for mange av de unge som fikk sjansen. De gjorde en god innsats mot en annerledes motstander som ga oss en annen taktisk tilnærming enn det vi er vant til. Nå må vi sørge for å være klare til en tøff kamp mot Real Betis, sier Iqbal.