Cadiz CF v Manchester United: Friendly

– Uakseptabelt!

Publisert Sist oppdatert

Manchester United ble straffet knallhardt for enkle feil og tapte 4-2 mot Cadiz.

Treningskamp til tross: Erik ten Hag legger ingenting i mellom når han skal oppsummere kampen. 

– Vi var ikke våkne. Vi sov fortsatt de første 15 minuttene. Vi var forberedt på truslene deres, men vi har sett på det andre målet …  Sånn kan ikke skje, sa han – før han tydelig la til:

– Vi var ikke våkne. Dårlig av forsvaret, men spesielt midtbanen ble fraløpt. Det er ikke mulig. Det er uakseptabelt. Første målet også. Dødball. Vi var dårlig organiserte og er du dårlig organisert, slipper du inn mål, sier han om den saken.

United gikk til pause på stillingen 1-2 etter at Anthony Martial iskaldt reduserte fra straffemerket med en «panenka».

Til andre omgang gjorde Ten Hag hele ti bytter og lot ungguttene vise seg frem. United-manageren legger ikke skjul på at han likte det han så.

– De ga energi, løp, kjempet. Kanskje ikke alltid på riktig sted. De gjorde feil. Men de fikk en fin lærdom. På dette nivået straffes man knallhardt for små feil. Det er sånn som skjer, men til slutt gjorde det at vi tapte kampen.

På spørsmål fra MUTV-reporteren om ungguttenes krigerske innstilling, sier nederlenderen følgende:

–  Men dette må være standarden. Alltid. Men de femten første minuttene kan ikke skje. Det kan ikke være standarden vår. Det skal ikke skje. Og vi skal prate om det igjen i morgen. Men så setter vi strek over det og beveger oss videre. Det kan ikke skje i fremtiden.

Nederlenderen er ikke i tvil om at han fant flere minuser enn plusser i onsdagens kamp.

– Vi er misfornøyde med kampen. Det er alltid noe positivt etter en kamp, men i dag er det det negative som dominerer, avslutter han overfor MUTV.

Powered by Labrador CMS