Manchester United Training Session

– En fantastisk mulighet til å vise seg frem

Publisert Sist oppdatert

Manchester United spiller endelig kamp igjen onsdag og møter Cadiz i Spania i den første av to treningskamper.

Med seg har United en tropp bestående av 29 spillere. Med 14 spillere på landslagsoppdrag i VM er det funnet plass til mange av spillerne som til daglig spiller på U21 og U18-laget, deriblant norske Isak Hansen-Aarøen.

Erik ten Hag har etter at troppen landet i Spania og i oppladningen til kampen mot Cadiz satt seg ned med klubbmedia hvor han forteller om blant annet hva denne treningsleiren er planlagt å brukes til.

– Vi har de samme målene som for hver treningsleir, å komme tilbake i rytmen. Så først, kondisjonsnivåer og deretter måten å spille på. Vi er her med et blandet lag, så jeg må snakke om flere mål. Vi har med oss mange unge spillere, de lærer, men kan også vise oss hva de har å tilby og hva slags potensial de har.

Nederlenderen får så spørsmål om hva han tenker om de unge spillerne og om det er vanskelig for dem å være på sitt beste i en slik situasjon.

– Dette er en stor mulighet for dem. Normalt har vi ikke denne pausen, og nå har vi denne pausen. Mange spillere er i VM, så det er ledige posisjoner og de kan venne seg til i disse posisjonene. De kan vise seg frem og de kan utfordre spillere som spiller Premier League, så det er en fantastisk mulighet for dem.

United-manageren peker også på viktigheten av å møte god motstand når man først spiller treningskamper i en slik periode som nå.

– Jeg mener vi møter to gode motstandere som spiller i La Liga, som vi alle vet er en god liga.  Vi vet at det blir en utfordring i begge kampene. Cadiz spilte mot Real Madrid i sin siste kamp [før VM] og tapte bare 2-1, så vi vet at det er en tøff motstander. Real Betis også – det er en veldig god motstander, så vi ser virkelig frem til å jobbe med måten å spille på. Som jeg sa, det er en god utfordring og en fantastisk mulighet til å vise seg frem.

Hele intervjuet hvor Ten Hag også kommer inn på mer om VM kan du se her.

Powered by Labrador CMS