Manchester United Press Conference

– Ingen problemer mellom Jesse og meg

Publisert Sist oppdatert

Mandag ettermiddag møtte Ralf Rangnick pressen i forkant av tirsdagens kamp mot Burnley.

Tidligere mandag kom meldingene om at Jesse Lingard og Edinson Cavani som ventet var tilbake på trening igjen.

– Begge er tilgjengelige, og en del av troppen til morgendagens kamp mot Burnley. De er begge veldig profesjonelle, og begge har trent godt, sa Rangnick om duoen.

Ikke uventet dukket det opp ekstra spørsmål rundt Lingard siden det var litt krøll på kommunikasjonen i forbindelse med Middlesbrough-kampen. 

Ralf Rangnick lot Jesse Lingard få noen ekstra fridager etter at overgangsvinduet stengte uten at Lingard fikk dra på lån, og sa på pressekonferansen før Boro-kampen at Lingard hadde bedt om fri for å klarne tankene, og Lingard gikk så ut på sosiale medier og ga beskjed om at det var klubben som hadde anbefalt ham om å ta seg noen dager fri.

Rangnick ønsket i utgangspunktet å ha Lingard med mot Middlesbrough, mens Lingard ga uttrykk for at han ville vært klar til å spille også. Nå er Rangnick innstilt på å legge saken død en gang for alle.

– Jeg har et veldig godt forhold til Jesse. Han vet at jeg var villig til å la ham forlate klubben, i alle fall helt til situasjonen med Mason dukket opp.

– Det er ingen problemer i det hele tatt mellom Jesse og meg, og vice versa. Jeg er veldig glad for å ha ham i stallen, og han kommer til å være i troppen til morgendagens kamp.

Manchester United v Atalanta: Group F - UEFA Champions League
BLE VÆRENDE I UNITED: Jesse Lingard.
Powered by Labrador CMS