– Det er slitsomt, men det er verdt det

Skaden til Scott McTominay kan gjøre at Fred må forberede seg på å spille alt i juleprogrammet. Det er noe han trives godt med.

Publisert Sist oppdatert

Etter en trøblete debutsesong i United-trøya, har Fred vist seg fra en bedre side denne sesongen.

I et intervju med MUTV, som her er gjengitt på Uniteds offisielle nettside, snakker brasilianeren om oppturen, partnerskapet med Scott McTominay og det tette juleprogrammet.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått en lang rekke med kamper i laget. Det har vært viktig for meg å få bidra med det jeg kan på banen, innleder Fred.

Noe av det som har gjort at Fred har høstet mange lovord på Uniteds midtbane denne sesongen, er samarbeidet med McTominay. Duoen har vist ved flere anledninger – spesielt i toppkampene – at de utfyller hverandre bra.

Så bra har de gjort det at flere har stilt spørsmålstegn om Paul Pogba er god nok til å gå rett inn å splitte duoen.

GOD DUO: Fred og Scott McTominay har til tider vært gode sammen på Uniteds midtbane.

– Det er viktig at de forstår hverandre. At vi forstår posisjoneringene til hverandre, og hvilken rolle vi har når vi har ballen. Jeg håper at vi bare kan fortsette det gode samarbeidet vi har, sier Fred.

Og selv om en skadefri Paul Pogba kan gå inn å bryte opp det partnerskapet, er Fred klar på at en Pogba i form vil være bra for laget.

– Han er en fantastisk spiller. Det er godt for oss å ha ham tilbake, fordi jeg tror det blir viktig å ha hele stallen tilgjengelig i denne perioden, sier Fred og sikter til det tøffe juleprogrammet.

Et juleprogram som kan bli av det travle slaget for midtbanespilleren. Pogba er som kjent tilbake, men i kampen mot Newcastle måtte McTominay ut med det som skal være en kneskade.

Det er fortsatt ikke kjent hvor alvorlig McTominay-skaden er. Men mye tyder på at Fred vil få mye spilletid i det tette kampprogrammet, hvis han selv orker og vil.

– Det er slitsomt, men det er verdt det. Det er veldig viktig for meg å spille disse kampene, og jeg er glad for at jeg har fått spille alle disse kampene den siste tiden. Jeg vil bare fortsette å vise hvorfor Manchester United signerte meg, sier Fred.

Powered by Labrador CMS