West Ham United v Manchester United - Premier League

Tilbake på United-trening

Publisert Sist oppdatert

Ikke overraskende er både Jesse Lingard og Edinson Cavani tilbake på United-trening mandag, etter at begge stod over Middlesbrough-kampen på fredag av ulike grunner.

Det skriver Manchester Evening News.

Dermed kan trolig begge to være aktuelle til spilletid mot Burnley.

I forbindelse med Middlesbrough-kampen ble det litt forvirring etter at Lingard skal ha blitt bedt om å ta noen dager fri, mens Rangnick trodde at det var Lingard selv som hadde bedt om fri.

Om ikke Rangnick blir spurt spesifikt om det igjen på mandagens pressekonferanse, så er det nok ikke utenkelig at han blir spurt om spillernes tilgjengelighet generelt.

Ralfie
ER TROLIG FORNØYD MED Å HA LINGARD OG CAVANI TILBAKE: Ralf Rangnick.

Begge har scoret mot Burnley tidligere

Både Lingard og Cavani har havnet på scoringslista for United mot Burnley tidligere, men da på Old Trafford heller enn på Turf Moor.

Jesse Lingard scoret begge Uniteds mål på Boxing Day 2017 da Mourinhos United havnet under 0-2 mot Burnley, men kom tilbake og klarte 2-2. Lingards andre mål kom på overtid.

Edinson Cavanis mål mot Burnley kom også på overtid. Forrige sesong punkterte han nemlig kampen mot Burnley på Old Trafford på overtid, da han økte United ledelse fra 2-1 til 3-1.

Manchester United v Burnley - Premier League
BLINKSKUDD: Edinson Cavani etter målet mot Burnley i fjorårssesongen.
Powered by Labrador CMS