Garner

Robson: – For James er det nå det gjelder

Den tidligere United-kapteinen mener James Garner nå har en mulighet til å bevise at han fortjener en plass i stallen til Ole Gunnar Solskjær før kommende sesong.

Publisert Sist oppdatert

Når 18 av spillerne med opptredener for førstelaget fra foregående sesong fortsatt ikke har returnert til treningsfeltet, ventes det at Ole Gunnar Solskjær vil slippe til en hel haug av unggutter under søndagens treningskamp mot Derby.

James Garner er en av dem som kan få muligheten på Pride Park. 20-åringen er en av de aller mest rutinerte ungguttene på Carrington om dagen, etter å ha blitt et fast innslag på Nottingham Forests midtbane på utlån i Midlands-klubben foregående sesong.

LES OGSÅ: (+) Dette er det sterkeste laget Solskjær kan stille mot Derby

Dermed er det ikke utenkelig at midtbanemannen er en spiller Solskjær vil gi tillit i en EM-amputert oppkjøring.

I så fall er det en sjanse 2001-modellen må ta vare på, skal vi tro tidligere hærfører i United, Bryan Robson.

– For James er det nå det gjelder, sier Robson til klubbens hjemmeside.

Birkenhead-gutten kommer tilbake til Manchester med en større rutine, etter 40 kamper i Championship foregående sesong. Garner ble først sendt til Vicarage Road, der han var inn og ut av et Watford-lag som til slutt rykket opp.

Ja
IMPONERTE: James Garner kunne feire et vellykket opphold i Nottingham med scoring i serieavslutningen mot Preston foregående sesong.

Deretter ble han en av Forests viktigste spillere. 20-åringen scoret blant annet fire mål for klubben.

– Nå har han hatt utdanningen sin og er i en alder der han virkelig kan vise seg frem den kommende sesongen, enten om det blir for Manchester United eller ute på lån igjen, sier Robson.

Han mener det nå handler om å bevise for Ole Gunnar Solskjær at Garner er en mann å satse på.

– Han er en veldig intelligent fotballspiller og jobber veldig hardt i dette spillet. Nå er det opp til James å bevise for Ole at han er verdig en plass i stallen.

Powered by Labrador CMS