– Han jobber hardt, men må bare være tålmodig

Det er klar tale fra United-heltene; vi må være tålmodige når det kommer til Donny van de Beek.

Publisert Sist oppdatert

25 involveringer har det blitt for Donny van de Beek siden han ankom United i sommer-vinduet 2020. Han har blant annet fått tilliten fra start i tre FA-cup kamper, hvorav den siste kom tirsdag kveld mot West Ham.

Likevel måtte den nederlandske midtbanespilleren gå tomhendt av banen, uten hverken mål eller målgivende, når Bruno Fernandes kom på etter 74 minutter.

Med Paul Pogba ute med skade, kan det derimot komme flere sjanser for Van de Beek, noe både Dwight Yorke og Bryan Robson tror han kan ha godt av.

LES OGSÅ: Solskjær bekrefter at Pogba er ute noen uker

– Donny må kjempe

Er det noen som vet alt om forventninger som blir satt når en kommer til klubben, er det Dwight Yorke – til tross for at han innrømmer at forventningene var helt annerledes når han ankom United. Den tidligere angriperen innrømmer og at han setter pris på at ikke alle får en flying start når de signerer for en ny klubb.

– Jeg føler med spillere som kommer inn og blir møtt med store forventninger i en klubb som United, og Donny er en av de spillerne, forteller han i et intervju med manutd.com.

– Når du kommer til en klubb som dette, er det ikke bare rett frem å få en plass på laget. Du må kjempe deg til en fortjent plass på laget.

MÅ IMPONERE: Både Dwight Yorke og Bryan Robson er klare på at Donny van de Beek er nødt til å benytte alle sjanser til å imponere Ole Gunnar Solskjær.

– Han spiller i en forholdsvis lik rolle som Bruno

Bryan Robson vet godt hvordan det er å kjempe for plassen sin, og legger ikke skjul på at det er en tøff jobb å legge inn gode presentasjoner hver uke.

– Noen spillere trenger rett og slett lengre tid. Jeg tror problemet for Donny er at han prøver å imponere Solskjær, han prøver å komme inn på laget; et lag hvor Bruno Fernandes har spilt helt fantastisk.

Han legger vekt på at han er imponert over mange av kvalitetene til Van de Beek.

– Jeg kan se at han jobber hardt, men han må være tålmodig.

– Når han da får muligheter, må han ta dem, og han må bare gjøre det han kan for å imponere. 

Powered by Labrador CMS