bffa

— Vi kan aldri være fornøyd før vi vinner trofeer konsekvent

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld er laget på vei mot London, men før den tid tok Bruno Fernandes seg tiden til å stille opp til intervju med Emirates FA Cup.

Hvordan er følelsen i gruppa å rundt finalen?

— Vi gleder oss alle til det. Enhver mulighet til å spille i en finale for Manchester United er spesiell, så vi må være klare. Vi vet at fansen vil være der og støtte oss, og vi vil gjøre alt vi kan for å gjøre dem glade.

Hva ville det bety å løfte Emirates FA-cup-trofeet?

— Det vil selvsagt bety mye. I denne klubben må vi alltid nå finaler og prøve å vinne trofeer. Vi vet at det er minimum i en klubb som denne og for oss som spillere. Alle vet om FA-cupen og hvor viktig den er i dette landet og i fotball, så det blir garantert en spesiell dag.

Hvor mye visste du om FA-cupen da du var yngre?

— Mye sikkert, alle kjenner historien til denne konkurransen og hvor viktig den er for England og rundt om i verden. Det er et kjent trofé for alle som jeg så mye på da jeg vokste opp. Alle vet at jeg pleide å se på United da jeg var yngre, så jeg kan huske mange glade minner for dette laget i denne konkurransen.

Dette vil være viktig for fansen … får du en følelse av at dette føles annerledes enn andre derbyer?

— Å spille mot Manchester City er alltid en stor kamp. Vi kjenner alle rivaliseringen, vi vet hva den betyr for oss og hva den betyr for fansen vår. Vi ønsker å vinne hver kamp vi spiller for denne klubben fordi det er det den fortjener. Selvfølgelig er det en finale, så vi ønsker å vinne enda mer og hente pokalen hjem.

Det har vært en flott reise i cupen, er du en spiller som ser på kampene om igjen?

— Jeg ser dem mange ganger. Jeg synes det alltid er godt å se hva du har gjort så bra tidligere. Det er klart at jeg ikke bare ser på de gode tingene, men også på de dårlige tingene for å gjøre deg selv bedre. Når du ser det, vil du også se tingene du har gjort bra, da får det deg til å føle deg bran og det får deg til å beholde den positive energien ovenfor deg selv og troen på deg selv og det er en god ting.

Hvordan vil du vurdere Uniteds sesong totalt?

— Vi har gjort gode fremskritt og har forbedret oss mye sammen, men samtidig vet vi at det fortsatt er en lang vei å gå før vi når det nivået vi ønsker å oppnå. Vi har spilt mange kamper, vi har hatt noen gode øyeblikk og noen vanskelige også. Vi har helt klart fått en god start på det vi ønsker å gjøre her, men vi kan aldri slå oss ned og være fornøyd før vi vinner trofeer konsekvent.

Powered by Labrador CMS