fen

– Melder meg klar selv om manageren vil gi meg hvile

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes var den utespilleren i Manchester United som spilte desidert mest i den nylig avsluttede sesongen.

Før han tar helt ferie gjenstår det to landskamper, som med seier langt på vei kan sikre portugisisk EM-spill neste sommer.

Til det portugisiske nettstedet Cofina Media har Fernandes forklart hvorfor han aldri sier at han trenger en hvil når Ten Hag spør om det.

– Det var en barndomsdrøm å spille for Manchester United så hver gang manageren spør om jeg trenger en hvil så sier jeg at jeg er klar til å spille.

– Det kommer til å komme en tid hvor jeg får mindre spilletid, så jeg ønsker å gjøre mest mulig ut av de sjansene som jeg får av trenerne nå.

Om han spiller de landskampene i denne landslagsperioden runder Fernandes av sesongen med hele 70 kamper, men Fernandes synes likevel at det har gått fint og at energien har vært til stede.

– Jeg går alltid inn i kampene med høy energi og vilje. Selvfølgelig så hoper det seg opp med minutter, men jeg forbereder meg så bra jeg kan fordi det er en stor ære å bare være der (i United). Slitasje kan vi spare til etter de to kommende kampene. Jeg har utsatt det frem til ferien.

Powered by Labrador CMS