fernandes224

– Her ser dere hva som skjer når alt handler om laget

Publisert Sist oppdatert

Det så vanskelig ut.

United havnet under 0-1, City dominerte, men så, i løpet av bare noen få minutter endret alt seg da United snudde til 2-1.

Dermed den niende strake seieren i alle turneringer, og plutselig er United bare ett poeng bak City, som innehar 2. plassen på ta ballen.

– Fordi vi er et lag. Det er det det handler om. Vi er modige som et lag, vi står sammen som et lag. Vi gjør det som er best for laget, ikke enkeltspillerne. Det er derfor vi vinner så mange kamper nå, sier Bruno Fernandes til Viaplay etter kampen.

Se høydepunktene her:

 

Fernandes selv bidro først med 1-1, da alle trodde Marcus Rashford var offside.

Så slo han pasningen som åpnet banen for Alejandro Garnacho i forkant av 2-1.

Han synes åpenbart at det var riktig at 1-1-målet stod.

– Det var jo ingen som var nær Marcus. Akanji var vel kanskje den spilleren som var nærmest, men han var jo ved siden av meg, sa Fernandes som forklaring på at offside-plasserte Rashford altså ikke hindret noen ved sin plassering.

– Er du overrasket over utviklingen deres?

– Vi følte det snudde mot Liverpool. Ja, vi hadde et stygt tap mot City etter det igjen, men vi kom tilbake fra det, med et fokus på laget og derfor gjør vi det bra.

– Vi tenker også bare én kamp av gangen. Nå skal vi feire litt, kose oss, spise en middag, men allerede søndag tenker vi kun Crystal Palace.

Det skal ha vært litt håndgemeng mellom flere spillere på vei inn i garderoben, men uten at Fernandes bryr seg særlig om det.

– Det er normalt. De var opptatt av om det var offside eller ikke, og i kampens hete kjemper man om alt. Det er fotball. Det er normalt. Jeg ville selv sikkert gjort det samme hvis det gikk motsatt vei – og kanskje også verre.

Se Fernandes-intervjuet på video selv her:

 

Powered by Labrador CMS