– Jeg hadde sagt til Rashy at han skulle ta den neste

Publisert Sist oppdatert

Husker du helgas 1-0-seier mot WBA?

Husker du straffebommen til Bruno, og at han faktisk fortsatt så litt misfornøyd ut etter at han hadde scoret på andre forsøk?

Det var grunnen til at han ikke tok straffen mot Basaksehir, og dermed altså ga fra seg muligheten til å score hat trick mot Basaksehir.

Han hadde jo selv satt både 1-0 og 2-0 da United fikk en korrekt idømt straffe etter en drøy halvtime.

– Alle ønsker å score hat trick, men etter kampen mot WBA så fortalte jeg Rashy at han kunne ta den neste, sa Bruno Fernandes til BT Sports tirsdag kveld.

SPILLERBØRSEN: 
– De første 20 minuttene var han verdens beste

– Rashford er også en av toppscorerne i Champions League, og jeg tror at det er viktig for ham å fortsette med det (å score mål i Champions League).

GA BORT STRAFFEN: Bruno Fernandes har pleid å ta Uniteds straffer, men hadde lovet bort tirsdagens mulighet fra krittmerket.

Portugiseren var selvsagt fornøyd etter 4-1-seieren, en klar seier som gjorde at han selv kunne tas av banen allerede etter 59 minutter.

– Jeg synes vi spilte veldig bra. Vi startet kampen med rett mentalitet, vi var sterke og intense. 1. omgangen var avgjørende for de tre poengene i denne kampen.

– Hva med ditt eget 1-0-mål?

– Et veldig bra mål. Jeg har alltid sagt at vi må være forberedt utenfor boksen i slike situasjoner, også for å stoppe overganger imot. Denne gangen valgte jeg å skyte. Kanskje jeg en annen gang må ta et gult kort for å stoppe en kontring.

– Vi er i en god posisjon nå, men kan ikke slappe av. Nå er det først Premier League og det å vinne på søndag, og etter det så har vi ikke så mye tid før vi skal spille Champions League igjen (onsdag mot PSG), sa Fernandes.

Powered by Labrador CMS