tenhag230423d

Utelukker ikke Fernandes mot Spurs

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag kunne ikke gi et definitivt svar på om Bruno Fernandes mister torsdagens storkamp mot Tottenham i Premier League eller ikke.

– Vi må se hvordan det er med Bruno Fernandes. Vi vet ikke ennå. Det er et spørsmålstegn, sa Ten Hag på sin pressekonferanse onsdag.

Noen timer tidligere hadde David McDonnell i Daily Mirror hevdet at Fernandes mister oppgjøret mot Tottenham og også er tvilsom til det påfølgende oppgjøret mot Aston Villa på søndag.

Nå gjenstår det å se om portugiseren er med når resten av laget reiser til London.

Etter FA-cup-semifinalen mot Brighton, kom det fram at Fernandes pådro seg en ankelskade i førsteomgang og forgjeves forsøkte å fullføre kampen. Portugiseren ble tatt av etter drøye 100 minutter.

Mandag la kona til Fernandes ut et bilde på Instagram av United-stjernen med beskyttelsesstøvel på høyre fot. Ved siden av ham lå et par krykker.

Onsdag ble imidlertid Fernandes observert uten støvel og krykker på Carrington.

Ten Hag spilte ned alvorlighetsgraden på pressekonferansen.

– Det handler ofte om å beskytte spillerne og forhindre at det blir verre, sa nederlenderen.

– Nå må han slappe av. Morgendagen kommer raskt, og vi må se hva som er mulig.

B9FE81C1-40B4-4FAC-A4A9-63253B38 (2)
SKADET: Skjermbilde fra kona til Bruno Fernandes sin Ingragram-historie. @anaapinho_

Fernandes har spilt hele 50 av Manchester Uniteds 53 kamper denne sesongen. To av de tre kampene uten portugiseren endte med tap. Borte mot Aston Villa rett før VM, og nylig mot Sevilla da Fernandes var suspendert.

Tidligere har Marcel Sabitzer vikariert i rollen til Fernandes.

Ten Hag bekreftet at Raphaël Varane og Lisandro Martinez fortsatt er ute. Til klubbkanalen sa manageren at Alejandro Garnacho er tilbake i trening, men ikke er klar for kamp ennå.

Powered by Labrador CMS