Everton v Tottenham Hotspur - Premier League

Mourinho konfrontert med Paul Pogbas kritikk – og Pogba-ros til Fernandes

Publisert Sist oppdatert

I et Sky Sports-intervju publisert fredag ble José Mourinho kritisert av sin gamle elev Paul Pogba.

LES OGSÅ: – Jeg hadde et godt forhold til Mourinho, men en dag hadde alt endret seg

Pogba ga i intervjuet tydelig uttrykk for at han liker bedre måten Ole Gunnar Solskjær håndterer spillerne sine på.

– Begge ønsker å vinne, selvfølgelig, men det jeg har nå med Ole er annerledes. Han vil aldri gå imot spillerne. Han vil aldri sette dem til side som om de ikke eksisterer lenger. Det er forskjellen mellom Mourinho og Ole, sa franskmannen. 

Fredag kveld spilte Tottenham 2-2 borte mot Everton – et OK resultat i seg selv, men likevel et resultat som gjør Champions League-kvalifikasjon mindre realistisk for Spurs – og ikke uventet ble portugiseren konfrontert med Pogbas intervju da han ble intervjuet etter kampen.

Han var ikke så veldig interessert i å snakke om det.

– Jeg vil gjerne si at jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva han sier. Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg er ikke interessert i det hele tatt.

Pogba med Fernandes-ros

Paul Pogba har ikke bare ris å dele ut til portugisere, han har også ros på lager.

Uniteds nummer 6 liker nemlig godt å spille sammen med Bruno Fernandes, gir han uttrykk for i et intervju med MUTVs Mark Sullivan.

– Jeg liker å spille med Bruno. Han er en som forstår spillet, og forstår bevegelsene, og som kan gi deg en nydelig pasning, og han kan avslutte også. Han er overalt, og han kan egentlig gjøre alt – bortsett fra forsvarsspill! spøkte Pogba.

– Men virkelig, det er alltid herlig å spille med ham, og å forstå ham. Han forstår meg også, og han kan ta min posisjon, og jeg kan ta hans posisjon også. Jeg synes han passer laget, og han har en veldig dominerende innflytelse på laget.

BRUNO OG POGBA: Her etter sistnevntes viktige scoring mot AC Milan.
Powered by Labrador CMS