– Det viktigste for meg er å servere lagkameratene mine

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes ble kampens store spiller mot Everton lørdag ettermiddag. Portugiseren scoret to mål og hadde også en målgivende til Edinson Cavani helt på tampen av kampen.

Da er det ikke rart at det er en fornøyd midtbanespiller som snakket med BT Sports etter kampen.

– Etter det første målet hadde vi en god reaksjon og vi gjorde det vi måtte gjøre.

– Vi gjorde noen feil i andreomgang. Kanskje var vi litt for selvsikre og ønsket å gå fremover, i tillegg hadde vi ikke ballen så mye.

United spilte Champions League-fotball mot Istanbul Basaksehir så sent som onsdag kveld i Tyrkia. Den kampen beskriver 26-åringen som forferdelig.

– Det var en forferdelig kamp fra oss. Alt gikk galt.

Fernandes innrømmer at det har vært vanskelig å restituere seg etter den kampen, men er glad for at United viste seg fra en bedre side lørdag ettermiddag.

– Vi kjenner til kvaliteten vår og vi jobbet hardt i denne kampen. Det var vanskelig å komme seg etter Istanbul Basaksehir-kampen, og dette var muligheten til å vise oss fra en bedre side, og det gjorde vi.

Bruno sin andre scoring så ved første øyekast ut til å være Marcus Rashford sin, men angrepsspilleren var aldri nær ballen. For Fernandes sin del er det ikke så nøye hvem som scorer målene.

– Jeg bryr meg ikke om Marcus Rashford berørte den litt, det kan være målet hans, og det er ikke noe problem for meg. Det viktigste for meg som en nummer ti er at jeg serverer lagkameratene mine.

IKKE NÆR: Men Marcus Rashford får assisten på Bruno Fernandes sin andre scoring.

Det siste som skjedde i oppgjøret var at den portugisiske magikeren serverte Edinson Cavani sitt første mål i United-drakt. En verdig avslutning på kampen, mener Bruno.

– Det var en fin avslutning på kampen.

Powered by Labrador CMS