tenhagbruno2223k

– Har forandret mentaliteten til hele klubben, ikke bare spillerne

Publisert Sist oppdatert

Da United tapte mot Brentford i august, så måtte spillerne dagen etter (i glovarmt vær) løpe like langt som løpsstatistikken viste at Brentford-spillerne totalt sett hadde løpt mer enn United-spillerne.

Det er ikke en type straff som er anbefalt dagen etter kamp, med tanke på skaderisiko og slitasje, men her handlet det meste om å sende et signal.

Bruno Fernandes var blant spillerne som først var frustrerte over straffen, men han har i et nytt intervju (gitt til flere medier) snakket om hvordan det var å snu seg og se at sjefen selv var med på å ta straffen samme spillerne.

– Når manageren tar straffen – for det er det en må kalle det, det var en straff – så får det oss selvsagt oss til å føle at han vet at han var en del av det dårlige resultatet, og han ønsket å få oss til å forstå at vi er sammen om dette i både de gode og de vonde stundene, siteres Fernandes på av Manchester Evening News.

– Jeg vet ikke eksakt hvor langt det var, men det var langt.

eth22
SETTER PRIS PÅ NYESJEFEN: Bruno Fernandes, her sammen med Ten Hag på Molineux.

Bruno Fernandes signerte en ny kontrakt våren 2022, men han trengte forsikringer om fremtiden før han signerte. Det var altså ikke pengene som var avgjørende da han skulle forlenge kontrakten.

– Jeg ønsket å vite hvor vi var på vei. Er det en plan her? Er det en fremtid her? Jeg trengte ikke å vite hvem som skulle bli manager, men jeg ønsket å vite fra klubben om de trodde vi hadde en fremtid, sa Fernandes.

Fernandes listet opp spørsmål han hadde til klubben.

– «Hva er deres tanker om hvor vi kan gå? Hva ønsker klubben? Ønsker klubben å oppnå troféer?». Historien til klubben, og kvaliteten til spillerne vi har, det krever mer enn å bare være her og kjempe om fjerdeplass.

– Siden klubben signerte Erik ten Hag, så har klubben fått en retning, hvor dette er reglene vi ønsker å følge. Disiplinen manageren har tatt med seg til klubben har forandret mentaliteten til hele klubben, ikke bare spillerne.

Powered by Labrador CMS