ten hag bruno

Fernandes om Ten Hags krav: – Enten gjør du det, eller så er du ute

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand har nylig gjennomført et intervju med Bruno Fernandes for BT Sport, som er blitt publisert på manutd.com.

Der kommer de inn på flere temaer, blant annet Erik ten Hags krav til disiplin.

– Fra han først kom hit, da vi reiste på tour, og så treningsøktene vi hadde her etter det, så var det at han krever … han har krav til folk, at enten gjør du det, eller så er du ute, sier Fernandes og fortsetter:

– Så i begynnelsen tenkte alle bare «vil han gjøre det, eller ikke? Hvis en stor spiller ikke gjør som han ønsker, vil han sette deg ut eller ikke?».

– Og han gjorde det, han gjorde det mange ganger. Han gjorde det med Cristiano, han gjorde det med Jadon, og Marcus også, påpeker Fernandes.

Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League
BENKET: Marcus Rashford hadde storspilt mot Nottingham Forest noen dager i forveien, da han ble henvist til benken mot Wolverhampton på Nyttårsaften.

I Rashfords tilfelle var det at han forsov seg til et møte i forkant av kampen mot Wolverhampton 31. desember, og dermed ble benket fra start. 

– Marcus var trolig i sin beste form mot Wolves, men han gjorde noe galt og manageren satte ham ut, og først tenkte vi «wow, han er vår main man, vi trenger ham!». Men etterpå snakket jeg med David, og jeg sa til ham «det må være som dette».

– Hvis han ikke hadde gjort noe med ham, så vil neste tenke at han ikke vil gjøre noe med meg heller. Man må være konsekvent.

– Marcus var åpenbart sint i begynnelsen siden han ønsker å spille, men han gjorde ikke noe galt etter det. Han aksepterte det, kom på kampen, og så kom han inn og scoret og vant kampen for oss. Slutten på den historien.

Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League
MATCHVINNER: Marcus Rashford ble byttet inn til andreomgang, og scoret kampens eneste mål mot Wolves.

– Det er slik det må være noen ganger. Du vet, du er en forelder. Jeg er en far også. Noen ganger må du lage noen regler i huset ditt.

– Hvis ikke vil de kjøre over deg og i en kort periode være husets eier.

Powered by Labrador CMS