bruno22214

Antyder at nå skal Bruno frem i banen igjen

Publisert Sist oppdatert

– Quarterback.

Slik omtalte Everton-manager Sean Dyche Bruno Fernandes-rollen mot Everton, da portugiseren herjet fra en dypere rolle – en rolle han har hatt i flere kamper etter tapet mot Liverpool.

Gang på gang slo Fernandes perfekte 40-50 meters pasninger som sendte lagkameratene gjennom. Mange mente også han var bestemann i den rollen mot Everton.

Nå virker det imidlertid som om det blir tilbake til den gamle rollen for portugiseren.

– Når du savner spillere så må du som trener finne løsninger, men når Casemiro og Eriksen er tilgjengelig igjen nå så er det ikke nødvendig å dra Bruno ned i banen.

Det sa nemlig Erik ten Hag etter lørdagens seier.

– Hvis du savner dem (Casemiro og Eriksen) så må du finne løsninger for hvordan vi skal spille oss ut bakfra, oppbyggingen av angrepene og veien frem til angrep. Vi fant den løsningen med å dra Bruno dypere, noe han løste på briljant vis.

Før Casemiro og Eriksen forsvant ut var det stort sett de to i de dypere rollene på midtbanen, mens Bruno var 10er.

United har fortsatt faktisk ikke tapt en eneste kamp som Eriksen, Casemiro og Fernandes sammen har startet i. De tre har startet 16 kamper sammen for United. Det har gitt 14 seirer og to uavgjorte. Målforskjellen på de 16 kampene er 34-9.

Med Casemiro og Eriksen ute de siste ukene har det imidlertid ofte vært Scott McTominay og Fernandes bakerst, og med Marcel Sabitzer som en velykket presspiller foran dem.

Det betyr mildt sagt usikre tider for skotten og østerrikeren nå videre, spesielt når Christian Eriksen blir helt varm i trøya igjen, selv om de siste kampene i alle fall har gitt Ten Hag noen ekstra løsninger i verktøykassa til når de trengs.

ENGELSKE AVISER: – Nå får Ten Hag et dilemma

Powered by Labrador CMS