tenhag170823

Forsvarer Bruno: – Jeg synes at han er en veldig god kaptein

Publisert Sist oppdatert

På del to av fredagens pressekonferanse ble Bruno Fernandes og situasjonen hvor United kunne fått straffespark mot Spurs igjen et tema.

Fernandes ga uttrykk for å være svært misfornøyd, noe som igjen førte til kritikk fra fotballpersonligheter som mener at Fernandes ikke passer til kapteinsrollen, og Ten Hag ble spurt om han støtter Bruno, og om han forstår Fernandes’ kritikk.

– Selvsagt støtter jeg ham, og jeg mener at han også må poengtere det, og det er berettiget siden det var et klart straffespark. Så da mener jeg at en må uttrykke det, samtidig som en ikke blir distrahert av det. En må fortsette å fokusere på jobben sin.

– Han gjorde det briljant som kaptein allerede sist sesong da han gjorde det som erstatter [for en benket Maguire], og nå også. Det er virkelig inspirerende, han er et godt eksempel for laget med den personligheten [han viser]. Så ja, jeg synes at han er en veldig god kaptein.

brunaa
DOMMER OG KAPTEIN: Michael Oliver og Bruno Fernandes.

Journalistene ønsket trolig å få enda krassere dommerkritikk ut av Ten Hag, og en av dem trakk frem at Wolves-sjef Gary O’Neil fikk en unnskyldning for Onana-situasjonen, og lurte på om Ten Hag hadde fått det samme. Det ga han ikke uttrykk for at han var interessert i å svare på, så han svarte heller mer generelt:

– Sånt skjer. Og jeg vet at i fotballen så er avgjørelsene noen ganger på din side, og noen ganger mot deg. En må akseptere det. Noen ganger er det irriterende, og en håper selvsagt på en konsekvent linje, men som sagt så må vi akseptere det. Og hvis avgjørelsen går mot deg, så må du fortsatt vinne.

– Er det irriterende at i det ene tilfellet får manageren en unnskyldning, mens du ikke fikk det?

– Det kan du gjøre deg opp din egen mening om, svarte Ten Hag.

Powered by Labrador CMS