Manchester United v AS Roma - UEFA Europa League Semi Final: Leg One

Solskjær: – Vi har hatt noen gode samtaler i det siste

Publisert Sist oppdatert

Mye av fokuset på Ole Gunnar Solskjærs pressekonferanse var selvsagt på protestene mot Glazer-familien.

Men det var litt snakk om fotball også, og Andy Mitten spurte Solskjær om han har hatt noe hell når det gjelder å få Edinson Cavani til å «se lyset» når det gjelder det å bli værende i United.

– Vi har hatt noen gode samtaler i det siste, og selv om det fortsatt er opp til ham, så er jeg fortsatt håpefull. Og kanskje ekstra håpefull når en ser ham på torsdag mot Roma, og jeg etter kampen snakket med ham om at når du gjør det der fremfor et fullt Stretford End… så er det helt annerledes, da er det magisk.

Ingenting har blitt offentliggjort ennå, men fredagen etter Roma-kampen ble det meldt fra flere hold at uruguayaneren kommer til å bli værende i United.

Cavs (2)
VIKTIG HJEMME MOT ROMA: Edinson Cavani.

Bruno Fernandes var med Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen, og de to hadde definitivt et godt samarbeid i hjemmekampen mot Roma.

Portugiseren ga klar beskjed om at United-spillerne ikke har tvilt på Cavanis kvaliteter.

– Vi vet alle hva Edinson kan gjøre for laget og hvilke kvaliteter han har. Folk kan tvile på ham, men vi har aldri gjort det. Vi vet hva han gir oss. Det viktigste er det han har gjort for laget de siste månedene.

Manchester United v AS Roma - UEFA Europa League Semi Final: Leg One
SAMARBEIDET GODT: Edinson Cavani og Bruno Fernandes.
Powered by Labrador CMS