gutter (2)

Fernandes roser «Donny van de Benkpress»

Publisert Sist oppdatert

Én av spillerne som har fått mest oppmerksomhet etter sin tilbakekomst til Manchester og Uniteds sesongoppkjøring er den nederlandske midtbanespilleren Donny van de Beek.

24-åringen har jobbet hardt med fysikken i sommer, noe som har resultert i at han ser både større og mer robust ut før kommende sesong.

Det har blant andre Harry Maguire lagt merke til. Stopperen ba Van de Beek om å ikke strekke ut kapteinsbindet altfor mye, etter at nederlenderen fikk låne det i det siste kvarteret av treningskampen mot Brentford foregående onsdag.

En annen som har fått med seg resultatene av nederlenderens trening er midtbanekollega Bruno Fernandes.

Portugiseren forteller at lagkameraten har arbeidet godt på styrkerommet.

– Ja, han jobber hardt og han jobber hardt på gymmen, sier Fernandes til manutd.com.

– Vi vet at han er en kvalitetsspiller og nå bygger han seg opp.

Ifølge The Athletic har Van de Beek trent målrettet mot sesongstart helt siden han avsluttet ferien, bare to uker etter at den begynte. Nederlenderen virker å være fast bestemt på å spille seg til en plass i United-laget til Ole Gunnar Solskjær, noe han håper å oppnå blant annet gjennom å bli en mer robust spiller.

Selv om det kanskje ikke er alle som har avbrutt ferien for å drive med benkpress og andre styrkeøvelser, forteller Fernandes at det er vanlig å arbeide med å holde fysikken ved like, også når man har noen uker fri fra trening med laget.

– Som profesjonell spiller må du alltid forberede deg til sesongen før du returnerer til trening. Du gjør alltid noe før den tid og jeg tror alle har gjort jobbene sine hjemme, sier Fernandes.

– Jeg er glad for å se hvordan alle har det, hvor glade de er for å være tilbake og hvor hardt alle trener.

Donny
DONNY VAN DE BENKPRESS: Nederlenderen har kommet tilbake til Carrington med mer muskler på kroppen og med et brennende ønske om å vise seg frem for United.
Powered by Labrador CMS