brunodegea160323

De Gea fikk ros fra Ten Hag: – Kan alltid stole på ham

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag sa (som vanlig) mye av det samme på pressekonferansen etter kampen som det han sa i TV-intervjuene, men det ble der også fokus på Bruno Fernandes og David de Gea.

LES OGSÅ: – Kampen var død etter målet

De Gea leverte en god kamp i hjemlandet, og det kom blant annet et spørsmål om Ten Hag ser noen vei tilbake for ham på det spanske landslaget.

– Hans prestasjoner for Manchester United opp gjennom årene har vært briljante, og han har tatt over clean sheets-rekorden til Peter Schmeichel. Når du tar en rekord fra Peter Schmeichel, så må du være veldig, veldig god!

– Han er så stabil, så som manager kan du alltid stole på ham. Vi så det i dag også, og han har hatt en veldig god sesong, men det er opp til den spanske landslagssjefen om han velger ham eller ikke.

Høydepunktene mot Real Betis: 

 

Bruno Fernandes spiller bortimot hele tiden, og startet igjen her, og en av journalistene i salen lurte på hva det er med portugiseren som gjør at han er i stand til å spille så mye i løpet av en sesong.

– Han er veldig sterk, og rehabiliteres veldig godt, så han er en atlet, Han har så mye energi, og kan spille i så mange roller. Taktisk sett er det briljant for et lag at vi kan bruke ham på en gunstig måte i så mange roller, hvor vi kan skape overtall i ulike områder og spille ut motstanderne slik at vi skaper gode situasjoner hvor vi kan skape sjanser, sa Ten Hag.

– Han er også alltid veldig viktig i motpresset, i presset og i overgangsspillet, og det er en fantastisk ferdighet han har. Han er et godt eksempel for laget. Prestasjonene hans de siste ukene viser at han er i briljant form, og det ser ut til at han blir bedre og bedre fra kamp til kamp.

Fernandes noterte seg ikke for målpoeng i Sevilla, men hadde både mål og målgivende i hjemmekampen.

eth160323
FORNØYD MED DE GEA OG FERNANDES: Erik ten Hag.
Powered by Labrador CMS