Crystal Palace v Manchester United - Premier League

Målscoreren: – Ikke fornøyd!

Bruno Fernandes forsøker å se framover, men erkjenner at poengtapet mot Crystal Palace på overtid gjorde vondt.

Publisert Sist oppdatert

Portugiseren sendte United i ledelsen rett før pause på Selhurst Park, men på overtid glapp seieren da Michael Olise utlignet på et frispark via tverrliggeren.

– Vi visste at det ville bli tøft her, og vi kunne tapt kampen. De scoret et flott mål på overtid, men det er ingenting vi kan gjøre med det nå, sa Fernandes etter 1-1-kampen, ifølge BBC.

Det siste kvarteret tilhørte Crystal Palace som presset på for scoring, mens United slet med å skape sjanser.

– Vi misbrukte sjansene våre. Pasningene og innleggene var ikke gode nok. Vi er ikke fornøyd med ett poeng, men nå må vi se framover. Vi må beholde troen på at vi gjør de riktige tingene.

To poeng tapt, konkluderte David de Gea.

– Vi tapte for mange baller, og hadde ikke høyt nok tempo. Vi mistet kontroll på kampen, de begynte å skape sjanser, og scoret et flott mål, sa De Gea, ifølge BBC.

United kunne imidlertid doblet ledelsen dersom Scott McTominay hadde fått medhold av VAR. Skotten ble felt innenfor 16-meteren snaue 20 minutter før slutt, men fikk ikke tildelt straffespark.

– Scott tok ballen, og Palace-spilleren forsøkte å takle ham. Men avgjørelser kan gå begge veier. Vi kan ikke tenke på det nå, sa Fernandes.

Se høydepunktene fra kampen nedenfor!

Powered by Labrador CMS