Sporting i trøbbel – får ikke like mye Bruno-penger nå som de hadde håpet

Coronaviruset skaper problemer for Sporting, som hadde håpet at de kunne fått inn mer av Bruno Fernandes-pengene umiddelbart.

Publisert Sist oppdatert

Sporting har ikke den beste økonomien, men Bruno Fernandes-pengene skulle vært god hjelp – men alt har ikke gått på skinner med de utbetalingene, ifølge O Jogo, her gjengitt av Sport Witness.

Det er verdt å presisere med en gang at United ikke har gjort noe galt her – det er Sportings avtale med en bank det har blitt trøbbel med.

Manchester United og Sporting ble enige om en overgangssum på 55 millioner euro (i underkant av 50 millioner pund), men spørsmålet var hvordan det hele skulle betales. Sporting ønsket naturlig nok å få hele overgangssummen med én gang, mens United nektet å gjøre dette, og de fikk etter hvert Sporting med på en avtale med delbetaling over fire år (en helt normal avtale).

HAR VÆRT EN SUKSESS HITTIL: Bruno Fernandes.

Siden Sporting ønsket å få inn en større sum umiddelbart, så ønsket de å finne en finansiell institusjon som mot en liten prosentbetaling ville gi dem hele summen, og i praksis ta over pengene som United skylder i form av delbetalingene.

Sporting var i forhandlinger med en tysk bank, men på grunn av coronakrisa ønsker ikke den tyske banken å ta en så stor risiko, og de vil bare gå med på å sende over halvparten av pengene.

Dermed må Sporting finne en annen løsning på det hele.

Powered by Labrador CMS