Casemiro og Bruno Fernandes

– Jeg krever bare mye av ham

Publisert Sist oppdatert

FA-cupfinalen nærmer seg med stormskritt, hvor Casemiro kommer til å spille en sentral rolle for Manchester United.

Det samme vil Bruno Fernandes gjøre, og Casemiro har store forventninger til hva hans portugisiske lagkamerat kan utrette lenger frem i banen.

– Vi kan snakke hele dagen om hvor god Bruno er, fordi han er en fantastisk spiller. Men for å være ærlig, og jeg sier dette til ham, så forventer jeg mye av ham, sier Casemiro, ifølge Manchester Evening News.

– Fordi i mine øyne er han en av de viktigste spillerne i laget, fortsetter han.

Tidligere denne sesongen har Casemiro og Fernandes skapt overskrifter for et par diskusjoner ute på gressmatten, både etter 2-0-seieren over Newcastle i ligacupfinalen, og så etter 1-0-seieren over Aston Villa noen måneder senere.

Casemiro er imidlertid tydelig på at det aldri har vært noe som helst ondt blod dem imellom.

– Når han bommer på en sjanse, når en av pasningene går feil – vi ønsker alltid at at han skal gjøre alt perfekt, men dette er normale samtaler.

– Jeg har aldri kranglet med Bruno – heller det motsatte. Jeg krever bare alltid mye av ham, og han krever mye av meg også.

– Også bak kulissene sier vi noen ganger til hverandre: «Du kunne ha scoret, du kunne ha gjort det bedre her, fordi du har kvaliteten til å gjøre det».

Manchester United v Fulham FC - Premier League
HØYE KRAV TIL HVERANDRE: Bruno Fernandes og Casemiro.

Casemiro legger ikke skjul på at Fernandes også har vært viktig for ham utenfor banen, etter at brasilianeren ble hentet fra Real Madrid i fjor sommer.

– Da jeg kom hit, og det handlet om språket, så var jeg heldig med at Bruno alltid ville hjelpe meg mye. Han var alltid briljant med meg.

– Han lærte meg mye om klubben, hva den betyr, og når du blir kjent med spiller og har det nære forholdet, som også er takket være språket. Vi kommer veldig godt overens, sier Casemiro.

Powered by Labrador CMS