GaltonBrightonBB

– Det er umulig å ikke tenke på det

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds kvinnelag tok lørdag en overbevisende seier med 4-0 borte mot Brighton og skaffet seg en tre poengs luke ned til byrival Manchester City før de møter Arsenal søndag.

Leah Galton var en av spillerne som leverte en god forestilling for United på sørkysten, scoret Uniteds to første mål og ble kåret til banens beste spiller.

Etter kamp ble kantspilleren intervjuet av Sky Sports som sendte kampen på engelsk tv. Der innrømmer hun at det er vanskelig å ikke tenke stort nå som sesongen nærmer seg den avgjørende fasen.

– Det er umulig å la være å tenke på tittelkampen. Det samme gjelder for Champions League, der har vi aldri vært med tidligere og for meg personlig er det noe jeg virkelig har lyst å få være med på i min karriere.

– Det ligger alltid og gnager i bakhodet, men det gir meg egentlig bare mer energi til å gå ut og prestere for laget og sørge for at vi fortsetter å prestere og fortsetter å vinne. I morgen kan vi lene oss tilbake å nyte kampene.

LES OGSÅ: Gullhåpet lever videre

En smørblid Galton gikk så videre til MUTV og lot seg intervjue.

– Det er en god følelse (å score to mål), jeg skal ikke lyve om det. Jeg er veldig stolt av det laget fikk til i dag. Banen var litt hard, men vi klarte likevel å spille som vi avtalte og fikk med oss tre velfortjente poeng.

Hun forteller videre om et lag som bare ønsker å kjøre på og jakte scoringer uansett motstander i det som kan bli en kamp på små marginer i jakt på ligagull.

– Det oppsummerer hvordan dette laget er. Vi gir aldri opp. Vi visste at vi hadde en komfortabel ledelse med 2-0, men vi ønsket ikke å bare kontrollere det inn. Vi ønsket å score flere mål fordi kampen om ligatittelen er veldig, veldig tett så jo flere mål vi scorer jo bedre er det.

Søndag er en tettpakket dag med fotball fra Womens Super League, hvor fjerdeplasserte Arsenal som nevnt møter 2. plass i ligaen Manchester City, hvor United uansett resultat vil tjene inn mot minst en av sine motstandere.

Aston Villa, som ligger på 5. plass møter Chelsea i Birmingham og kan stikke kjepper i hjulene for de regjerende mesterne.

Powered by Labrador CMS