tenhag210423b

– Som manager så kan ikke jeg akseptere at laget mitt ikke gir alt

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson var kjent for den såkalte «hårføneren» som ble tatt i bruk de gangene han var rasende, og torsdagens kamp mot Sevilla er nok fort en av de kampene hvor hårføneren kunne blitt brukt.

Erik ten Hag røpet på del to av pressekonferansen før Brighton-kampen at han også kan bli veldig sint.

– Men det handler om timingen for når en skal bruke det. Som trener kan en velge mellom mange måter å kommunisere på, og dette er en av dem, sa nederlenderen.

– Jeg var veldig sint [på torsdag]. For meg var det så uakseptabelt. En kan gjøre en feil, men en må fortsette. Hvis en spiller en kvartfinale i Europa League, så må en gi alt, og vi gjorde ikke det.

– For enhver klubb, for ethvert lag, så er det uakseptabelt, etter min mening. Som manager så kan ikke jeg akseptere at laget mitt ikke gir alt. Laget, individene… jeg kommer aldri til å akseptere det.

Dette fikk da spillerne høre i garderoben i Sevilla.

– Ja, selvsagt, jeg informerte dem om hva min analyse var, og hva jeg følte om kampen. De matchet ikke den standarden for hvordan jeg leder et lag i profesjonell fotball.

Nå venter Brighton, et lag United tapte mot i ligaåpningen i august.

Til tross for enkelte brutale tilbakeslag, så er uansett Erik ten Hag fast bestemt på at United som helhet har hatt progresjon siden tapet i august.

– Vi har hatt progresjon, og vi har utviklet oss – vi er et annerledes lag nå. Men vi vet at vi har flere steg igjen vi må ta, det er ganske åpenbart, vi snakker jo etter tapet i Sevilla, så det var ganske tydelig der, men også i noen andre kamper.

– Ingen lag spiller alltid på sitt beste, men selv om en ikke spiller på sitt beste, så må en fortsatt vinne. Det er dette vi må lære: hvordan vi håndterer tilbakeslag i en kamp, og at vi må fortsette, at vi må holde oss til planen, bli værende i kampen, og beholde selvtilliten. Vi har steg vi må ta der.

tenhag200423
VAR SINT I SEVILLA: Erik ten Hag.
Powered by Labrador CMS