– United trenger å være med i Champions League

Brendan Rodgers snakker om viktigheten av deltakelse i Europas største klubbturnering i sin pressekonferanse før søndagens skjebnekamp.

Publisert Sist oppdatert

Leicester-manageren kan også fortelle at en av hans spillere kan være tilbake fra skade før sesongens siste serierunde.

– Champions League viktigere for United

Nordiren mener en plass i Europas største klubbturnering vil være viktigere for United enn for «revene» fra Leicestershire.

– Det er en forskjell mellom oss. Vi har lyst til å være i Champions League, men når du er en klubb på størrelsen til Manchester United, trenger du å være med i Champions League, sier Rodgers ifølge BBC.

DEN GANG DA: Forrige gang Leicester kvalifiserte seg til Champions League, var i den berømte gullsesongen. I turneringen ble «revene» beseiret av Atletico Madrid i kvartfinalen.

Leicester har hatt en imponerende sesong, der de har blandet seg inn helt i toppen av ligaen. Rodgers mener hans lag kan være fornøyde uansett hvordan søndagens kamp ender.

– Vi har lyst til å være der (i Champions League), men hvis det ikke går, har det fortsatt vært en veldig god sesong.

Utgangpunktet før kampen er at Leicester trenger seier for å gjeninnta en «topp fire»-plass. Med uavgjort, er de avhengige av at Chelsea taper sin kamp.

Rodgers mener hans lag har sjanse til å tukte United i den viktige kampen.

– Vi kan vinne, det er det ingen tvil om. Strategien i kampen blir viktig, vi har lyst til å vinne, og vi kan ikke se på resultatene i andre kamper. Vi har kvalitet i troppen.

KAN HÅPE PÅ GLIPP: Leicester klarer en fjerdeplass med uavgjort mot United, dersom Chelsea taper sin kamp mot Wolverhampton.

Skadeskutt Leicester

Siden restarten har Leicester-laget vært preget av en del skader på viktige spillere.

James Maddison, Ben Chilwell, Ricardo Pereira, Daniel Amartey og Christian Fuchs er alle bekreftet ute av oppgjøret, på grunn av skader.

I tillegg er Caglar Soyüncü ute av oppgjøret. Den tyrkiske midtstopperen har hatt en bunnsolid sesong i Leicester, men ble tildelt en suspensjon etter voldelig opptreden mot Bournemouth.

TRIBUNEN: Det er stedet Pereira, Maddison og Chilwell har sittet de siste kampene. Der befinner de seg også når United entrer King Power Stadium.

Foruten dette, er det intet nytt på skadefronten for Brendan Rodgers.

– Når det gjelder skader, er det ingenting nytt å melde, så vi kommer til å være kampklare på søndag.

Marc Albrighton var også usikker til kampen, men Leicester-manageren meddeler nå at den 30-årige vingen sannsynligvis kommer til å være klar mot United.

– Vi kommer til å teste ham i morgen, men han kommer nok til å greie seg.

KAN VÆRE TILBAKE: Marc Albrighton har startet fem ligakamper for Leicester siden restarten.

Etter at United spilte uavgjort mot West Ham, uttalte Harry Maguire at det kommer til å bli godt å få tre dager fri mellom kampdagene, istedenfor de to dagene laget har hatt i det siste.

Brendan Rodgers menn derimot, har hatt en hel uke til å klargjøre seg til kamp, noe Nord-Iren tror kommer til gagne sitt lag.

– Dette er sannsynligvis vår første uke med fri siden vi begynte sesongen igjen. Vi har fått gjort det vi ville, og vi kommer til kampen friske, og klare til å gi alt.

Powered by Labrador CMS