– Det kan bli tøft for noen av de skadde spillerne å komme inn igjen på laget

Mer ros fra Solskjær til tenåringene.

Publisert Sist oppdatert

Både Brandon Williams og James Garner fikk ros fra Ole Gunnar Solskjær etter kampen mot Partizan, og i et intervju med Sunday Mirror kommer det enda mer.

– Når en spiller i Premier League får en ikke den type atmosfære som vi møtte i Beograd, og jeg tror spillere som Brandon og «Jimmy» vokste mange centimeter i løpet av de 90 minuttene.

– Hvis de kan spille slik som de gjorde fremfor et slikt publikum, så tror jeg ikke de vil ha noe problem med å dra noe sted i England. Det var så høylydt og fiendtlig som det kan bli – og det plaget dem ikke i det hele tatt. Det er en del av den læringskurven vi er på som lag.

FRYKTLØS: Brandon Williams.

Solskjær gir uttrykk for at de også kan få sjansen mot Norwich – selv om det i begges tilfelle kanskje er mer sannsynlig å starte akkurat den kampen på benken, siden andre hvilte mot Partizan.

– Jeg tror virkelig at vi fikk oss to Premier League-spillere i Beograd, og jeg vil ikke ha noen tvil rundt det å bruke dem i Norwich.

– Jeg har satt min tro til akademiet vårt fordi jeg vet hva slags talenter denne klubben kan produsere. Noen kan ikke forstå hvorfor jeg gambler på unge spillere uten erfaring, men jeg ser ikke på det slik. Fotball handler om å ta risiko. Å spille trygt er ikke i Manchester Uniteds DNA. Dette er en klubb som gir spillere en sjanse til å vise seg frem.

– Vi har hatt skader, og disse gutta har tatt sjansen sin. Vet du hva? Det kan være det blir tøft for noen av de skadde spillerne å komme inn igjen på laget. Jeg vil helt klart ikke være redd for å bruke dem i Norwich.

Tiden vil vise om de starter igjen – eller om de (som vi tror) heller eventuelt er på benken.

WILLIAMS FELLES: Det avgjørende øyeblikket i Beograd.
Powered by Labrador CMS