pellistritenhagjan2023

Lånes neppe ut: – En trenger mange spillere når en spiller 10 kamper på 30 dager

Publisert Sist oppdatert

På papiret er Manchester United klare favoritter, og bør vinne enkelt – men Ten Hag har ingen planer om å ta lett på Reading av den grunn.

– Ja, men det er på papiret, og fotball avgjøres ikke på papir. Vi må være klare for alle kamper. Alle motstandere er vanskelige å møte, spesielt i cuper, og for dem er det en perfekt sjanse, noe vi er klar over. Vi må være på tå hev, fullt fokuserte og fulle av energi.

Ten Hag ble også spurt om det med å skulle prioritere topp fire kontra det å vinne troféer, men United-manageren svarte forutsigbart nok ikke tydelig på akkurat den prioriteringsrekkefølgen.

– Vi ønsker å vinne alle kamper, så vi satser for fullt på alle kamper. Neste kamp er alltid den viktigste kampen, og det er Reading i morgen.

LES MER FRA PRESSEKONFERANSEN: Dette sa Ten Hag om skadesituasjonen

Ten Hag ble videre spurt om vurderingen om hva United gjør med spillere Facundo Pellistri og Zidane Iqbal, spillere som har blitt linket bort på lån til ulike klubber.

– Vi har våre tanker om det. Når det gjelder noen spillere så er vi åpne for å låne dem ut, mens for andre spillere er vi ikke det. De må først utvikle seg først i vårt miljø, og vi har dessuten mange kamper vi skal spille, og vi trenger også spillere til å dekke det. En trenger mange spillere når en spiller 10 kamper på 30 dager.

Da Simon Stone fra BBC ønsket at Ten Hag skulle være litt mer spesifikk, så hintet nederlenderen kraftig om at Pellistri ikke kommer til å bli sendt ut på lån.

– Det at vi satte Pellistri inn på onsdag er et signal, sa Ten Hag.

Han var derimot mindre spesifikk om Iqbal.

Nottingham Forest v Manchester United - Carabao Cup Semi Final 1st Leg
INVOLVERT I DET TREDJE MÅLET MOT FOREST: Facundo Pellistri, målscorer Bruno Fernandes og Anthony Elanga.

En annen spiller som det har blitt spekulert i at kan bli lånt ut, er Brandon Williams, som ikke har hatt en enkel sesong hittil.

– Han hadde en stygg skade, og han er på vei tilbake. Han hadde sin sesongoppkjøring før fotballen startet opp igjen [etter VM]. Han var i troppen mot Forest på onsdag, så han er en del av det, sa Ten Hag.

– Det er også litt opp til ham. Jeg liker ham, men vi må også jobbe med det og se hvor utviklingen hans kan gå. Det handler også om at han må finne det øyeblikket hvor han fortjener å få sjansen, og hvor han tar vare på sjansen. Men når han ønsker å gå på lån, så må vi snakke om det.

Powered by Labrador CMS