Mansfield Town v Port Vale - Sky Bet League Two

Klatret nærmere playoff – men ellers var det ingen god Boxing Day for våre utlånte

Publisert Sist oppdatert

Bare tre av våre utlånte spillere var i aksjon på Boxing Day, etter noen coronarelaterte utsettelser, noen spillere som ble vraket, og andre som er ute med skade.

To av de som spilte gikk på skuffende nederlag, mens én av dem vant.

Norwich City 0-5 Arsenal

Det ble ingen god dag for Brandon Williams da Arsenal kom på besøk til Carrow Road.

To dager etter julaften hadde Norwich-forsvaret mange gaver å dele ut til Arsenal, og Williams var dessverre en del av det, og han slet med å stoppe Bukayo Saka på en dag den unge United-backen nok helst ønsker å glemme raskt.

Williams fikk karakteren 4 i spillerbørsen Eastern Daily Press publiserte etter kampslutt. Det var, om ikke annet, ikke aller verst i Norwich-forsvaret.

Arsenal v Norwich City - Premier League
HADDE LITE Å FEIRE: Brandon Williams og Norwich.

Middlesbrough 2-0 Nottingham Forest

Nottingham Forest startet sesongen svakt, men har etter hvert virkelig fått sving på sakene under nyesjefen Steve Cooper, og søndag hadde de muligheten til å klatre opp på playoff.

Dessverre tok de ikke den muligheten. Middlesbrough vant 2-0 mot Forest på Riverside, og dermed var det heller de som klatret opp dit. Dette var Forests første tap på over to måneder.

James Garner har spilt seg kraftig opp den siste tiden, og han spilte hele kampen også her, men i likhet med de fleste Forest-spillerne hadde han ikke en like god dag mot Middlesbrough som i de fleste andre oppgjør i det siste.

Nottingham Post ga Garner karakteren på spillerbørsen, og skrev at midtbanespilleren slet med å få grep om kampen.

Nottingham Forest v Luton Town - Sky Bet Championship

Mansfield Town 3-2 Hartlepool United

Mansfield gikk 14 kamper på rad uten seier tidligere i sesongen, og så mer ut som et nedrykkslag enn et lag som potensielt kan kjempe om opprykk, men dette har definitivt forandret seg.

Nathan Bishop har levert varene hele sesongen, også da Mansfield slet, men søndag måtte han se tre baller havne i nettet bak seg. Heldigvis ble ikke den siste godkjent, og Mansfield vant etter å ha snudd fra 0-2 til 3-2. Bishop må ta deler av skylda for det andre baklengsmålet, men han skal ha vært småsyk de siste dagene, så kanskje vi kan skylde den ukarakteristiske feilen på det.

Mansfield har nå vunnet ti av de siste elleve kampene, og nå er Mansfield bare ett poeng bak Exeter på den nederste playoff-plassen, og har to, tre og fire poeng opp til de neste playoff-plassene.

Mansfield Town v Harrogate Town - Sky Bet League Two
VANT IGJEN: Nathan Bishop og Mansfield.

Andre:

  • Doncaster tapte mandag 0-3 mot Sunderland, i en kamp hvor Ethan Galbraith ikke var i troppen (og siden Doncaster har vært nokså hardt rammet av smitte, så kan det vel være at det er det som satte Galbraith ut av spill).
  • Manni Norketts Gainsborough Trinity spilte 1-1 borte i Lincolnshire-derbyet mot Grantham, men Norkett ble værende på benken hele kampen.
  • Axel Tuanzebe var ubenyttet reserve da Aston Villa tapte 1-3 hjemme mot Chelsea.
  • Dylan Levitt var tilbake på benken for Dundee United nylig, men pådro seg da en skade under oppvarmingen, og han var ikke tilbake på Boxing Day heller. Dundee United har slitt tungt uten waliseren, og har nå tapt fem kamper på rad.
  • Reece Devine var ubenyttet reserve da St Johnstone tapte 1-3 hjemme mot Celtic.
  • Will Fish var ikke i Stockports tropp da Hatters vant 5-1 mot Altrincham.
  • Ellers var ikke lagene til våre utlånte i aksjon – noen på grunn av julepauser, andre på grunn av coronautsettelser.
Powered by Labrador CMS