Van de Beek

Fikk firer på børsen etter ydmykende tap

Publisert Sist oppdatert

United har en del spennende spillere på utlån for tiden, selv om Amad Diallo og Anthony Martial ikke er å se for Rangers og Sevilla. Begge er skadet.

James Garner slo imidlertid corneren som førte til scoring langt inn på overtiden da Nottingham Forest reddet 1-1 borte mot Sheffield United fredag kveld.

Dermed nok en positiv opplevelse for midtbanespilleren, som kanskje kan få en sjanse i United til sommeren, og han ble belønnet med 7,5 på spillerbørsen i Nottingham Live.

Lørdag startet så Tahith Chong sin første kamp for Birmingham siden oktober, og han kvitterte like godt med 1-0-målet i det som til slutt ble en 2-1-seier borte mot Bristol City.

Birmingham City v Preston North End - Sky Bet Championship

Chong har slitt fælt med skader gjennom vinteren, men er altså endelig tilbake i spill. Han spilte, som Garner, hele kampen lørdag. Teden Mengi mangler for Birmingham for tiden på grunn av en skade.

I motsetning til Chong fikk Donny van de Beek det tøft i sin kamp. Nederlenderen og lagkameratene i nedrykkstruede Everton gikk på et stygt 5-0-tap borte mot Tottenham mandag.

Midtbanespilleren fikk en drøy time før han ble tatt av. Liverpool Echo belønner 24-åringen med en firer på børsen etter kampen. Det skal sies at tre av lagkameratene fikk dårligere score.

– Smart og komfortabel med ballen – nederlenderen er mannen som er ment å sy sammen forsvar og angrep for Everton, men i dag klarte de aldri å få ballen forover, skriver lokalavisens Chris Beesley etter kampen.

Tottenham Hotspur v Everton - Premier League

James Garner var også i aksjon mandag kveld, og han fikk en vesentlig bedre kveld enn Van de Beek. 20-åringen var svært delaktig da Nottingham Forest tok seg til FA-cupens kvartfinale på Huddersfields bekostning.

Garner var først tredje sist på Sam Surridges 1-1-scoring etter en nydelig pasning til Ryan Yates. Deretter var det Uniteds utlånte midtbanegeneral som la et perfekt slått frispark på hodet til samme Yates, som kunne heade inn vinnermålet.

Mandagens prestasjon blir belønnet med en nier på spillerbørsen til Nottingham Post.

– Styrte showet fra midtbanen. Superb pasning i oppbygningen til utlikningen, før han satte opp (Ryan) Yates før målet hans. Synd at han ikke klarer å finne nettmaskene selv, skriver lokalavisens Sarah Clapson.

Forest møter for øvrig Liverpool på hjemmebane i neste runde.

Så er altså også Martial fortsatt ute med skade for Sevilla, men det som var litt trist var at Facundo Pellistri forble ubenyttet reserve da hans Alaves spilte 0-0 nettopp mot Sevilla fredag kveld.

Andreas Pereira spilte søndag kveld fra start da Flamengo vant 2-1 mot Vasco da Gama. Pereira ble byttet ut på stillingen 1-1 i det 56. minutt, og han hadde på det tidspunktet også et gult kort.

Brandon Williams fikk hele kampen på venstreback-plass for Norwich mot Brentford lørdag, men det endte med 1-3-tap hjemme. Norwich ligger dermed fortsatt helt sist i Premier League.

Det ble imidlertid et nydelig øyeblikk med United-spilleren i kampen.

Den tidvis hissige backen ble dratt ned, så direkte rasende ut og skulle til å gå i håndgemeng med Brentford-spilleren, bare for å se at synderen var Christian Eriksen.

Da ga Williams i stedet bort en klem til dansken som har kjempet så hardt for å komme tilbake på fotballbanen det siste snaue året, etter hjertestansen under fotball-VM.

En annen back, Ethan Laird, er endelig i gang med sitt utlån i Bournemouth, etter å ha vært ute med skade i hele februar. Lørdag kom han innpå midtveis i 2. omgang på stillingen 1-1 borte mot Preston, men det endte med baklengs i siste minutt og 2-1-tap. Likevel positivt at Laird er i aksjon igjen.

En som ikke var i aksjon, var Di’Shon Bernard. Han spilte godt under Grant McCanns ledelse, men så valgte Hull å skifte manager under nytt eierskap, og Bernard har mistet plassen på laget. Han var ubenyttet reserve da Hull tapte 0-2 hjemme mot Steve Bruce og WBA.

Ethan Galbraith har vært skadet, men kom innpå i pausen i Doncasters bortekamp mot Cheltenham. Hjemmelaget ledet 2-0 til pause, og det ble ikke noe bedre med Galbraith på banen, og det endte 4-0. I samme divisjon var Matej Kovar ubenyttet reserve i 1-4-tapet borte mot Oxford United.

Nathan Bishop stod en god kamp i målet for Mansfield da Exeter ble slått 2-1. Bishop & co har gode muligheter til direkte opprykk denne sesongen. Reece Devine mangler fortsatt for Walsall, som spilte 1-1 borte mot Barrow.

Ingen United-spillere var i aksjon i Skottland i helga, for både Dylan Levitt og Amad Diallo gikk glipp av sine respektive lags kamper med skade. Axel Tuanzebe gikk også glipp av nok en Napoli-kamp med skade.

Powered by Labrador CMS