– Garner og Williams spiller trolig

Ole Gunnar Solskjær før onsdagens ligacupkamp mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

To borteseirer på rad.

Og to bortekamper igjen før United omsider returnerer til Old Trafford igjen.

Onsdag er det Chelsea borte i ligacupen klokka 21.05, og Ole Gunnar Solskjær antyder at det blir noen unggutter på Stamford Bridge.

– Jeg synes Jimmy (James Garner) gjorde det bra på de 10-15 minuttene han fikk (mot Norwich). Jeg synes rett og slett han var glimrende, siden han ga oss ro da vi ønsket å ro i land seieren.

– Så har vi ikke tatt en avgjørelse på hvem som kommer til å spille (mot Chelsea), men du får trolig se de to (Garner og Williams).

Flere sjanser på kort tid

18 år gamle Garner debuterte fra start mot Partizan Beograd forrige torsdag, etter kun å ha ett eneste minutt fra før av for førstelaget, borte mot Crystal Palace forrige sesong. Så ble det altså drøye ti minutter mot Norwich i helga.

NY SJANSE: Det virker som om Brandon Williams får nok en mulighet til å vise seg frem for United onsdag kveld.

19 år gamle Brandon Williams debuterte for United mot Rochdale i ligacupen i september, men står med fire kamper totalt siden det innhoppet.

– Du lærer om personlighetene i tøffe perioder, men jeg synes unggutta har gjort det glimrende. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn det jeg er. Vi vet at det har vært tøft, og at vi har krevd mye av dem grunnet skadene på Paul (Pogba), Luke (Shaw) og Anthony (Martial) og alle de andre som har vært ute, men unggutta har levert for oss i en vanskelig periode.

– Til slutt så vil dette imidlertid styrke dem, legger Solskjær til.

Han la til at Fred nå er den naturlige erstatteren til Paul Pogba i United, og at Andreas Pereira har vokst, spesielt i de siste kampene.

– Energien hans, meterne han løper i hver kamp, pressspillet hans – han er en annerledes 10er, og han kan også spille mer sentralt. Jeg er veldig glad på hans vegne – han har glimrende holdninger og er veldig profesjonell. Han gjør den jobben han er satt til på best mulig under sine forutsetninger, sier Solskjær ifølge manutd.com.

– 4-0 var flatterende

Før onsdagens kamp roser Solskjær Frank Lampards jobb i Chelsea.

United-manageren har latt seg imponere av London-lagets fremganger etter at de ble slått med klare 4-0 på Old Trafford i ligaåpningen, et resultat som United skal ha vært fullstendig klar over at ikke ga det rette bildet av den kampen.

– Frank (Lampard) har gjort en bra jobb, for prestasjonen også mot oss var bra. Det var resultatet som var dårlig. Vi var jo ærlige om det den gangen også, at ja, 4-0, det var flatterende.

– Vi ble spilt lave, men så scoret vi to kjappe mål og det avgjorde kampen. Vi trodde likevel ikke at vi var 4-0 bedre enn dem. Det blir en interessant kamp onsdag, og én ting er sikkert – vi gjør det ikke lett for oss selv med disse cuptrekningene.

Avspark på Stamford Bridge er 21.05 skandinavisk tid.

Powered by Labrador CMS