degeaskjermbilde200523
Skjermbilde: ManUtd.com

– Vi vet at vi bare trenger ett poeng, men la oss prøve å vinne begge

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke det viktigste som skjedde lørdag, men Liverpools baklengsmål mot Aston Villa gjør også at De Gea nå har sikret seg «Golden Glove» – utmerkelsen, som går til keeperen som holder nullen i flest Premier League-kamper i løpet av en sesong.

Dette er andre gangen De Gea har vunnet (han vant også i 2017/18), og spanjolen mener at han har hatt en god sesong.

– Det betyr at jeg og laget har gjort det godt – jeg synes vi har vært veldig solide defensivt hele sesongen. Jeg har hjulpet laget så godt som jeg kan ved å spille godt, og holde nullen, og når en holder nullen så er en jo mye nærmere å vinne fotballkamper, sa De Gea til MUTV etter kampen.

– I dag ble det én til, en viktig «clean sheet» og tre svært viktige poeng, og vi er nå mye nærmere å havne i topp fire.

– Jeg synes det har vært stor forbedring fra forrige sesong. Vi er på riktig vei, men jobben er ikke fullført ennå. Vi har igjen to hjemmekamper, og vi vil prøve å vinne begge. Vi vet at vi bare trenger ett poeng, men la oss prøve å vinne begge slik at vi kan komme på en tredjeplass, som er bedre enn fjerde.

AFC Bournemouth v Manchester United - Premier League
FORNØYD: David de Gea.

De Gea var ikke bare fornøyd med forsvaret foran seg, men også resten av laget.

– Ikke bare forsvaret, det var hele laget. Vi presset høyt, og vant ballen på Bournemouths banehalvdel flere ganger. Jeg synes vi gjorde en god jobb.

Se høydepunktene fra Dean Court:

 

Powered by Labrador CMS