FC Barcelona v Manchester United: Knockout Round Play-Off Leg One - UEFA Europa League

– Det var Champions League-nivå

Publisert Sist oppdatert

Et godt resultat på bortebane.

En fotballkamp som må ha vært fantastisk for den nøytrale og var til tider ulidelig som supporter.

LES OGSÅ: (+) «Festen som aldri burde tatt slutt»

Erik ten Hag var fornøyd med mye, men også kritisk til dømmingen på Camp Nou.

– Dommeren hadde stor innvirkning på kampen. Det er en klar forseelse på Marcus Rashford [av Koundé], og det kan sikkert diskuteres om det var på innsiden eller utsiden av boksen, men det er et rødt kort. 

– Jeg spurte dommeren hvorfor han ikke ga rødt kort og han sa at det var på utsiden av feltet og ingen felling. Linjedommeren og dommeren var i veldig god posisjon til å se det og jeg trodde vi hadde VAR. Det er ikke bra, det var en veldig dårlig avgjørelse [å ikke gi rødt kort].

FC Barcelona v Manchester United: Knockout Round Play-Off Leg One - UEFA Europa League
SNAKKET PÅ SEG GULT: Erik ten Hag var såpass misfornøyd med dømmingen at han pratet på seg gult kort.

– Må sette sjansene i en slik kamp

– Det var en god kamp, som en Champions League-kamp, nå ser vi fremover og må fullføre det på Old Trafford.

– Vi styrte kampen og skapte mange sjanser i den første omgangen så jeg var litt skuffet over at det var 0-0 til pause. Det var to offensive lag og kampen svingte frem og tilbake og jeg likte det [kampen] veldig godt. Vi møtte det beste laget i Spania på bortebane og vi dominerte. Jeg mener vi burde ha scoret minst fire mål.

– Vi må ære mer kliniske og sette sjansene i en sånn kamp. Vi skapte mange sjanser og selv om vi ikke kunne forvente det så gjorde vi det. Det er litt skuffende at vi ikke klarte å score flere. Jeg mener vi burde ha scoret minst fire mål

Se høydepunktene fra kampen her:

– Weghorst gir oss mer dynamikk

Nederlenderen ble selvfølgelig også spurt om Marcus Rashford som fortsetter å herje i United-trøya og scoret sitt 22. mål for sesongen og med har tangert sin beste sesong med tanke på scoringer allerede i februar. I tillegg til hvordan tankegangen med å bruke Weghorst der han ble brukt på Camp Nou.

– Han er i veldig god form, men hele laget gjorde det veldig bra. Det var en god lagprestasjon.

LES OGSÅ: (+) «Er det noen bedre enn ham i verden nå?»

– Det handler ikke bare om Wout, han gjorde det veldig bra i den posisjonen og det gir oss mer dynamikk og variasjon. Han kommer til å begynne å score mål også. Jeg ønsker også at Jadon og Bruno skal komme inn i feltet og være rundt målet samtidig som de også skal få ballen og komme på løp fra dypet.

FC Barcelona v Manchester United: Knockout Round Play-Off Leg One - UEFA Europa League
STOR MULIGHET: Wout Weghorst kunne gitt United ledelsen i første omgang, men bommet da han ble hardt presset av Joules Koundé.

Reiser hjem umiddelbart

United sparer ingen tid på å komme seg hjem og begynne forberedelsene til søndagens kamp mot Leicester.

– Det er viktig å få restituert fort. Derfor drar vi så fort som mulig. Vi flyr tilbake til Manchester allerede i kveld, får en god natts søvn, spiser godt også har vi en restitusjonsøkt i morgen.

– Etter det må vi begynne å forberede oss til kampen mot Leicester. Vi er tilbake i rytmen fra romjulen hvor vi spiller kamp hver tredje eller fjerde dag. Det er noe vi trives godt med og vi ser fremgang fra kamp til kamp. Vi må bare fortsette å holde prosessen i gang.

martinez223
LEICESTER NESTE: United-troppen drar hjem umiddelbart for å maksimere restitusjonstiden og forberedelsene til kampen mot Leicester søndag. Da er også Lisandro Martínez klar til dyst. Her fra det motsatte oppgjøret i høst.
Powered by Labrador CMS