«Er det noen bedre enn ham i verden nå?»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 6,5
Måtte tåle to baklengs, den ene på en frekk heading ved nærmeste stolpe etter corner, og så innlegget som gikk gjennom feltet. Sliter litt med å straffe ham for det – det er vanskelige situasjoner og ellers var han stort sett godt posisjonert og tok det som kom.

Aaron Wan-Bissaka – 6,5
Uvanlig svak til ham å være under Erik ten Hag defensivt. United slet i perioder stort på høyresiden sin før pause, og Wan-Bissaka var ikke venn med ballen, timet dårlig og fremstod usikker. Offensivt riktignok mye bedre. Skal ha for tre gode involveringer offensivt, som skapte United-muligheter. Også bedre etter 48. minutt på defensiven, slik at totalen havnet på rett side til slutt.

Raphaël Varane – 5,5
Har vi noen gang sett ham like usikker som han var før pause? Stygg ballmist som ga sjanse imot før pause, av og til nølende med ball, ukonsentrert da United tok et raskt frispark på en annen sjanse imot og så et gult kort for en for tøff takling. Spilte seg heldigvis noe opp etter pause, men havnet da som tapende part i duellen før 2-2-målet. Dette var ikke den Varane vi er blitt kjent med.

Luke Shaw – 6,5
Så vidt på etterskudd mot Lewandowski da polakken fikk av et skudd i ok posisjon, og en håpløs heading tilbake mot De Gea som ga sjanse imot etter pause. Likevel fremstod han som den tryggeste av de to stopperne.

shaw2

Tyrell Malacia – 5,0
Fikk i par situasjoner kjørt seg litt av Raphinha, men kom seg på en eller annen måte ok ut av det i lengre perioder. Var imidlertid for meg den som slet mest kampen gjennom. Barcelona-målet kom også etter at Malacia først markerte Alonso, men så slapp ham. Usikkert om han skulle følge eller om det var sone.

Casemiro – 6,5
Anonym innledningsvis, men så god da United hadde en flott periode midtveis i 1. omgang. Stod da bak både en sjanse og offensive gjenvinninger. Tredje sist også på det viktige 1-1-målet, som kom så kjapt etter 1-0 og stor i flere dueller da United skulle holde unna til seier – før en stygg ballmist ga sjanse og scoring imot til 2-2. Det har vært litt for mange defensive feil i de siste kampene han har spilt. Trukket ett poeng for den.

Fred – 6,5
Flere unødvendige feil med ball tidlig i kampen, som satte United i litt trøbbel og for meg en av de svakeste før pause. Imidlertid mye bedre etter pause, med målgivende til 1-1, gjenvinninger og flere gode balltouch og kombinasjoner. Det i 2. omgang var også mye viktigere og bedre enn det som var tilsvarende svakt før pause. Spilte seg da solid opp for meg, slik at totalen ble positiv. Merk – Noen legger sikkert skylde på Fred for 1-0, men jeg ser det ikke som Freds ansvar for at Alonso fikk heade inn 1-0.

frred

Bruno Fernandes – 8,0
1. omgangs store spiller, med en kreativitet ingen andre kunne måle seg med, og det fra sitt utgangspunkt som høyre kant. United skapte sju ok eller gode sjanser før pause, og han stod bak eller avsluttet på seks av dem. Det var blant annet han som sendte Weghorst gjennom alene med keeper. En roligere 2. omgang, men likevel stod han totalt bak sju ok eller gode United-muligheter. Borte. På Camp Nou.

Wout Weghorst – 6,0
Imponerte i duellspillet som 10er på tampen mot Leeds, men i samme rolle lyktes han ikke like bra her. Før pause. Spilt gjennom mutters alene med keeper av Bruno, men mislyktes. Sånne må han rett og slett score på. Bedre i duellspillet etter pause, selv om det er litt snodig at han nå fremstår som en midtbanekriger mer enn spiss.

Jadon Sancho – 6,5 (ut mot Garnacho 82)
Stod bak Rashfords sjanse, men altfor lite involvert før pause. Så mye bedre etter hvilen, da United var flinkere til å få ham rettvendt i gode posisjoner, slik at han var sentral i flere ok United-muligheter.

Marcus Rashford – 9,0
Braut Haaland? Osimhen? Kane?  Glem det, for meg er han bedre enn alle. Dette var topp Mbappé-klasse. I en litt rolige 1. omgang var han likevel en trussel hver gang han fikk ballen. Så et herlig rykk og en vanvittig avslutning fra nærmest død vinkel til 1-1, og en vill finte før 2-1. Ordner to mål, og det veldig mye på egen hånd. Ren og skjær verdensklasse. Igjen. Jeg ser ikke all fotball i Europa, men er det noen bedre enn ham i verden akkurat nå? Hvem har dette repertoaret? Så klinisk, så god alene eller med andre, viser tekniske ferdigheter, rykk og et nivå få andre kan vise til og det så stabilt.

Alejandro Garnacho (inn for Sancho 82) spilte for kort tid til å få karakter.