Derby County v Manchester United - Pre-Season Friendly

Ferdig i United – det samme er akademitrio

Publisert Sist oppdatert

Det har tidligere blitt bekreftet at Phil JonesEthan Galbraith og Di’Shon Bernard forlater United i sommer, og nå har United kommet med flere oppdateringer om troppsituasjonen.

Axel Tuanzebe var regnet som et enormt talent, og temmet blant annet Kylian Mbappé borte mot PSG, men dessverre har skadene preget de siste sesongene for spilleren som har vært i United siden han var åtte år gammel. United bekrefter nå at han som ventet forlater klubben i sommer, og dermed blir det med 37 kamper for United for Tuanzebe.

United bekrefter ellers at akademitrioen Eric HanburyCharlie Wellens og Manni Norkett er ferdige i United. Wellens har vært nærmest førstelaget av de spillerne, mens Norkett har levert gode prestasjoner på akademinivå, men det har en stund vært klart at fremtiden ikke ligger i United for noen av disse spillerne, og Norkett har blant annet vært på prøvespill i Leicester i vår.

Lykke til videre til både Jones, Galbraith, Bernard, Tuanzebe, Hanbury, Wellens og Norkett!

norkett111222
HARDTARBEIDENDE ANGREPSSPILLER: Manni Norkett.

United bekrefter ellers at diskusjoner pågår med David de Gea om en potensiell ny kontrakt, og at United har benyttet seg av forlengelsesopsjonene i kontraktene til Tom Heaton, Nathan Bishop, Rhys Bennett, Ethan Laird, Sonny Aljofree og Marcus Lawrence. Det skal også være ventet at Tom Huddlestone blir værende i den spillende trenerrollen i akademiet, og en ny kontrakt har blitt diskutert.

Spanske Mateo Mejia har også blitt tilbudt ny kontrakt.

Powered by Labrador CMS