Manchester United v Brighton & Hove Albion - Premier League

Engelske medier: – Solskjær lånte et av Fergusons mest berømte triks

Publisert Sist oppdatert

Times: – Solskjær hadde rett

United-journalist Paul Hirst skriver at Ole Gunnar Solskjær lånte et av Sir Alex Fergusons mest kjente triks da laget gikk til pause på 0-1 til Brighton:

– Han brukte den berømte hårføneren i garderoben, skrudde den opp på maks, og rettet den mot spillerne med stort engasjement, skriver Hirst som siterer Solskjær på at man noen ganger trenger litt fyrverkeri for å tenne en gnist i hvilen.

Times-journalisten mener United-manageren hadde gode grunner til å være misfornøyd.

– Det var nok en av de mest uinspirerte omgangene han har sett denne sesongen. Det var ingen ro, ingen flyt, ingen kreativitet og ikke noe håp. Brighton utklasset United, og det var fortjent at Danny Welbeck fikk score sitt tredje mål mot sin tidligere arbeidsgiver.

Mason Greenwood rewards Ole Gunnar Solskjaer’s faith.

I andre omgang snudde United kampen etter scoringer av Marcus Rashford og Mason Greenwood.

– Greenwood hadde gått 16 kamper uten scoring i Premier League, men Solskjær har insistert på at han har sett tegn på progresjon. Solskjær hadde rett, for å være rettferdig.

United-managerens avgjørelse om å benke David de Gea til fordel for Dean Henderson vies overraskende lite plass i engelske medier.

– Det kom som en overraskelse. Det var første gang De Gea har vært på benken i tre kamper på rad siden desember 2012, er det eneste Hirst skriver om saken.

Telegraph: – Greenwood har det i seg

James Ducker skriver at Solskjær må håpe at Greenwood kan fortsette å berge poeng resten av sesongen nå som det er store spørsmålstegn ved Anthony Martial, Marcus Rashford og Edinson Cavani.

Opportunity knocks for Mason Greenwood as he seals scrappy Manchester United win over Brighton.

– Greenwood har vist at han har det i seg, selv om det ikke har gitt mange scoringer denne sesongen. Han har spilt godt de siste månedene, og denne scoringen vil gi ham selvtillit i en periode der han kan forvente mye spilletid.

– Igjen reiste Uniteds kamp flere spørsmål enn den besvarte, men de har en egen evne til å grave fram resultater.

MEN: – Må ikke påvirke Uniteds standpunkt om Haaland

Selv om både Rashford og Greenwood tegnet seg på scoringslisten, klarer ikke lokalavisen å motstå fristelsen med å referere til Erling Braut Haaland i sin rapport fra Old Trafford.

– Mason Greenwoods utvikling må ikke påvirke Manchester Uniteds standpunkt om Erling Haaland, heter det i tittelen.

Mason Greenwood development must not change Manchester United's stance on Erling Haaland.

Argumentet greies ikke akkurat ut i detalj i artikkelen.

– Cavanis kontrakt går inn i sine to siste måneder. Hvis han er fortiden, er Greenwood nåtiden og fremtiden. Mino Raiola og Alf-Inge Haaland må kanskje sette seg inn i Manchesters karanteneregler – ettersom Erling er Uniteds foretrukne spisskjøp på overgangsmarkedet.

Sun: – Kan høre hymnen

– Manchester United kan nesten høre Champions League-hymnen nå, skriver Neil Custis.

Greenwood pops up to complete comeback after Welbeck put Seagulls ahead at old club.

– Avstanden til femteplasserte Tottenham er nå elleve poeng, og de to lagene møter hverandre på søndag. United skal også spille mot Liverpool og Leicester i løpet av sine åtte siste kamper, men det er ingen grunn til å være nervøs på Old Trafford.

– Men de måtte reise seg etter en fryktelig førsteomgang for å slå Brighton.

Powered by Labrador CMS