Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly

Ten Hag-fotballen hylles: – Hva tenker du nå, Ronaldo?

Dette skriver de engelske mediene etter Manchester Uniteds 4-0-seier mot Liverpool i Bangkok.

Publisert Sist oppdatert

Daily Mail: – Langt fra virkeligheten

– Dette var litt av en start, skriver Chris Wheeler.

– Selv om ansiktsuttrykket til Ten Hag sa noe annet. Han vet at det som skjedde i Bangkok ikke kan sammenlignes med virkeligheten som venter i Premier League. Når United tar imot Liverpool på Old Trafford neste måned er det med et helt annet utgangspunkt.

– Jürgen Klopp sa før kampen at det ikke finnes noe som en vennskapskamp mellom disse to lagene, men dette var faktisk det. Å slå et hvilket som helst Liverpool-lag 4-0 er uansett ikke noe vi skal undervurdere. Hadde det vært motsatt, ville det blitt stilt spørsmålstegn ved Ten Hag.

– Det er åpenbart at United-spillerne er overbevist av nederlenderens filosofi. Martial er ikke kjent for sin arbeidsmoral, men måten han stjal ballen fra Rhys Williams på før scoringen sin demonstrerte styrkene til Ten Hags presspill.

MEN: – Ten Hag må være fornøyd

– Å knuse Liverpool vil alltid være en ideell start for en United-manager, uansett hva konteksten er. Forrige gang United slo Liverpool 4-0 var i april 2003. For bare tre måneder siden vant Liverpool med samme sifre, skriver Samuel Luckhurst.

– Med en lagoppstilling uten en eneste nysignering, vil Ten Hag være fornøyd med hvor raskt United-spillerne tilpasset seg. Vi kan trekke paralleller til måten de startet på under Ralf Rangnick. United presset høyt, og til og med De Gea var utenfor sitt målområde et par ganger.

–Men fansen bør være advart om at United klarte ikke klarte å opprettholde kvaliteten gjennom hele kampen. Laget er nødt til å mestre den intense spillestilen i løpet av de neste månedene.

– På sidelinjen forholdt Ten Hag seg rolig i teknisk sone sammen med Mitchell van der Gaag og Steve McClaren.

Times: – Hva tenker du nå, Ronaldo?

A penny for the thoughts of Cristiano Ronaldo, skriver Paul Hirst, som spekulerer om 37-åringen så kampen live på MUTV i Portugal.

– Ronaldo fikk merkelappen «ikke et pressmonster» av Rangnick, og til tross for 30 varmegrader og høy luftfuktighet presset laget Liverpool gjennom hele kampen. Spillerne virker å være i bedre form og villige til å jage motspillerne.

Hirst trekker spesielt fram McTominay og angrepstrioen Martial, Rashford og Sancho.

Times-journalisten er imidlertid usikker om Ten Hag setter pris på all oppmerksomheten.

– Tilskuerne jublet da Ten Hag dukket opp storskjermen, men Ten Hag virket litt ukomfortabel med all oppmerksomheten. Selv da Fred scoret med sin praktfulle lobb over Alisson viste han ikke følelser. Han lot seg åpenbart ikke rive med, noe han har gode grunner til.

Telegraph: Trekker fram innøvd trekk

– Erik ten Hag kunne ikke fått en bedre start, skriver James Ducker.

– Ten Hags stempel var kanskje tydeligst på backene Shaw og Dalot, som var offensive og aggressive i førsteomgang.

– Et interessant trekk var hvordan Varane spilte igjennom Dalot, som befant seg der en midtbanespiller normalt vil operere. Det er lett å se hvorfor Ten Hag foretrekker Dalot foran Wan-Bissaka. Portugiseren har bedre offensive instinkter og er langt bedre offensivt, selv om han ikke er like sterk defensivt og ikke virket komfortabel mot Luis Diaz.

Powered by Labrador CMS