sancho leeds

«To comeback til prisen av ett»

Det er ingen tvil om hvem som stjeler overskriftene etter 2-2-kampen mot Leeds.

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho kom inn som et friskt pust fra benken, satte fart på United og besørget den uhyre viktige 2+2-scoringen som ga ett poeng på Old Trafford mot roserivalen Leeds.

Men var det ett poeng vunnet, eller to tapt for Erik ten Hags menn?

James Ducker, Telegraph

Telegraphs mann på Old Trafford velger, ikke så overraskende, å fokusere på Uniteds redningsmann Jadon Sanco etter bataljen mot Leeds.

– Manchester United kunne feire to comeback til prisen av ett. Det har vært en vanskelig tid både fysisk og mentalt for Jadon Sancho etter å ha vært ute i tre måneder. Synet av England-vingen som dukket opp og scoret målet som ga Erik ten Hags mannskap et viktig poeng må ha vært en enorm lettelse både for klubben og spilleren selv, skriver Ducker.

Telegraph-journalisten roser Erik ten Hags grep med å skjerme Sancho i en lengre periode for å kunne få det beste ut av ham på sikt. 

– Dette var bare Sanchos andre kamp siden han kom tilbake. Selv om han hadde begrenset med alternativer i angrep, mente Erik ten Hag det var nødvendig å gi Sancho tid til å komme tilbake for fullt. Det kunne vært enkelt for Ten Hag å be Sancho bare takle den situasjonen han var i og kjempe om en plass på laget. I stedet skjønte Manchester United-manageren at han måtte foreta seg noe drastisk. Tiden vil vise hvor vellykket trekket var, men starten virker lovende, skriver Ducker.

Henry Winter, The Times

– Leeds-fansen hadde terget Rashford og Sancho for å ha sviktet England med de brente straffesparkene i EM-finalen mot Italia. Målene de to scoret må derfor ha gitt spillerne ekstra glede og spesielt for Sancho som har kommet seg gjennom en vanskelig periode både fysisk og mentalt denne sesongen.

san22
ENORM GLEDE: Jadon Sancho og Luke Shaw jubler for førstnevntes utligning mot Leeds.

Winter påpeker også at gjestene Leeds mistet både manageren og en tomålsledelse, men vant tilbake stoltheten sin på Old Trafford og spår en ny intens kamp når lagene møtes på Elland Road til helgen.

– Ten Hag har noen viktige avgjørelser som må tas før den kampen. Holder han fast på Wout Weghorst som jobber hardt men har begrensninger?, spør Winter og legger til at Sancho på høyrekanten, Garnacho på venstre og Rashford som midtspiss vil være et mareritt for motstandere. 

Winter mener også at oppgjøret på Old Trafford viser at savnet av både Casemiro og Christian Eriksen var åpenbart.

Børsen: De Gea 6, Dalot 7, Varane 6, Martínez 6, Shaw 6, Fred 5, Sabitzer 7, Rashford 8, Fernandes 7, Garnacho 6 (Pellistri 59, 7), Weghorst 5 (Sancho 59, 8).

Tyrone Marshall, Manchester Evening News

– Manchester United kjempet seg tilbake og berget ett poeng mot Leeds på Old Trafford, men til søndagens møte mellom de to lagene på Elland Road bør United teste ut en ny trio på topp, skriver Marshall.

Manchester Evening News-journalisten mener Rashford nå må spille spiss mot Leeds til helgen.

tenahg22
NOE Å TENKE PÅ: Erik ten Hag må vurdere en ny angrepsrekke til helgens kamp mot Leeds på Elland Road, mener Tyrone Marshall i Manchester Evening News.

– Rashfords bidrag på topp var en sterk kontrast til det Wout Weghorst viste i 59 minutter. Weghorst har vært en nyttig spiller å få inn på lån, men det var aldri meningen at han skulle spille hver eneste uke. På grunn av skadene til Anthony Martial er det imidlertid akkurat det som har skjedd.

Uniteds spill fløt bedre og United bla farligere da Rashford ble flyttet inn sentralt, og nå har Ten Hag fått muligheten til å vurdere den varianten som en mer langsiktig løsning, skriver Marshall.

Børsen: De Gea 5, Dalot 6, Varane 5, Martínez 7, Shaw 6, Fred 3, Sabitzer 7, Rashford 7, Fernandes 5, Garnacho 4, Weghorst 3. Innbyttere: Pellistri 7, Sancho 7, Malacia 5.

Jamie Jackson, The Guardian

Jacksons artikkel fra Old Trafford er også vinklet på Jadon Sanchos fulltreffer som berget det ene poenget.

– Jadon Sanchos utligning var et vakkert øyeblikk for en spiller som endelig var tilbake etter de problemene han har hatt. Jubelbrølet fra Old Trafford ble matchet av gliset til Erik ten Hag. Manageren hyllet scoringen og han elsket det faktum at det var Sancho som scoret, skriver Jackson.

avisenene

Jackson har også en annen sak i avisen som vil interessere United-fans, nemlig at emiren av Qatar skal være interessert i å kjøpe Manchester United for 4,5 milliarder pund.

Du kan lese mer om utviklingen av et mulig salg av Manchester United i denne saken.

Powered by Labrador CMS