fordr

«Ny sesong, samme problem»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet litt av de engelske reaksjonene etter 1-0-seieren mot Wolverhampton i serieåpningen.

The Athletic, Carl Anka:

Mandagens kamp var av typen som ofte blir avgjort av hvilket lags midtbane som klarer å ri av stormen og deretter skape store nok sjanser selv. 

Et innlegg fra Aaron Wan-Bissaka og en heading fra Raphaël Varane ga United vinnermålet på mandag, men den sanne historien – og en bekymring – vil være Uniteds midtbane.

United prøvde også å flytte Luke Shaw opp og inn sentralt i banen, ved siden av Casemiro. Dette for at Mason Mount kunne flyttes enda høyere i banen, sammen med Bruno Fernandes. Det tok ikke lange tiden før eksperimentet ble vraket.

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Mount opererte høyt i banen, noe som førte til at Casemiro fikk store deler av det defensive ansvaret alene. Brasilianeren er fortsatt en god defensiv midtbanespiller, men man kunne absolutt se at han var 31 år gammel, på måten han beveget seg rundt på Old Trafford.

Wan-Bissaka, Varane og Martinez spilte for mye på tvers og foretrakk for mange trygge valg med ballen. Dette førte til lite framoverrettet spill og treg ballbehandling.

I andre omgang kom Victor Lindelöf inn for Martinez, noe som ga en slutt på 3-2-4-1 formasjonen. Det gjorde også at Shaw fant sin vante posisjon på venstrebacken igjen. Uten at dette fikset så mange av utfordringene.

Les hele saken fra The Athletic her.

Manchester Evening News, «Samuel Luckhurst:

Wolverhampton var uheldig som ikke fikk med seg noe fra Old Trafford. Grunnen til det, var at Uniteds forsvarere klarte noe ikke angriperne klarte.

Ny sesong, samme problem. United sliter med å finne veien til mål. Da to forsvarsspillere kombinerte, var den eneste gangen United fikk ballen i mål.

Varane og Wan-Bissaka reddet Ten Hag. Dette var en stort sett ynkelig prestasjon fra United. Prestasjonen motsier Ten Hags påstand om at de var «klar». De var dårlig forberedt mot et lag som byttet manager for mindre enn en uke siden, og fraværet av en ny målscorer var tydelig.

Wolves var det beste laget og hadde de største sjansene. De hadde 23 skudd – åtte flere enn United – det er nest flest av et bortelag på Old Trafford i Premier League, etter Chelsea.

Spillerbørsen: 

7: André Onana, Aron Wan-Bissaka, Varane
6: Christian Eriksen, Jadon Sancho, Scott McTominay, Luke Shaw, Casemiro
5: Lisandro Martínez, Victor Lindelöf, Facundo Pellistri
4: Antony, Mason Mount, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho, Marcus Rashford

Erik ten Hag: 6

Les hele saken fra Manchester Evening News her.

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Daily Mail, Chris Wheeler

Wolverhampton var imponerende gode, men sløste med sjansene. De var bedre enn Manchester United og fortjene å vinne. De hadde 23 skudd på mål mot Uniteds 15.

United slapp med skrekken både når det kommer til sjansestatistikken og ikke minst da André Onana smalt innbytter, Sasa Kalajdzic, i bakken på overtid. Det er helt utrolig at det ikke ble dømt straffespark.

Med tankte på at Erik ten Hag tapte hjemme mot Brighton i seriepremieren i fjor, tar han til takke med denne seieren. Likevel var seier det eneste positive på en kveld som produserte mer spørsmål enn svar, på hvordan United vil framstå denne sesongen.

Spørsmål som: Hvordan få det beste ut av midtbanen med Bruno Fernandes og nysignerte Mason Mount? Og er Marcus Rashford rette mannen til å spille på topp i Højlunds fravær?

Les hele saken fra Daily Mail her.

MER:

TEN HAG: En fantastisk debut, men vi må bli bedre med ball
BØRSEN: ««Er dette tidenes laveste børs etter en seier?»
KOMMENTAR: «Ansiktsuttrykkene var enkle å lese»

 

Powered by Labrador CMS