dalotaw

«Løsningen er trolig ingen av dem»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet litt av de engelske reaksjonene etter 3-1-seieren mot franske Lens.

The Athletic, Carl Anka:

* Risikoen og belønningen med Onana: Det var Dalots pasning som var problemet, og Uniteds utespillere må være klar over at med en så proaktiv keeper så må de være forsiktige i igangsettingsfasen. (…) Onana viste imidlertid at hans raske tankegang vil redde ham ut av farlige situasjoner hans ambisiøse spill setter ham i. (…) Redningene i 2. omgang var også bare ytterligere bevis på at Ten Hag har hentet en ny leder til garderoben, som også vil hjelpe laget til mange seirer denne sesongen.

* Mason Mount vil trenge litt tid for å venne seg til Ten Hags taktiske system. Han er signert for å være en boks-til-boks-spiller, men Mount brukte mesteparten av 1. omgang på å hjelpe Bruno Fernandes i angrep, noe som ga Casemiro litt for mange branner å slukke bak ham. (…) Energien hans og viljen til å følge etter inn i motstanders 16-meter burde imidlertid bety at han er en oppgradering av Christian Eriksen, selv om han mangler danskens ro med ball. En mer disiplinert 2. omgang mot Lens viser også at Mount forstår hva Ten Hag ønsker fra ham uten ball.

mount222

* Antonys prislapp betyr nok at han aldri vil sees på som god verdi for pengene, men han forblir et nyttig redskap i Ten Hags angrep. Brassen er verken lynkjapp eller for glad i å bruke høyrefoten, men han er disiplinert i posisjoneringsspillet både med og uten ball. Han må imidlertid fortsette med å levere målpoeng, som mot Lens.

* Styrken i overgangene: Uniteds andre mål mot Lens var en triumf, en kjapp overgang som som innebar Garnacho med ball til venstre, Rashford og Antony foran ham. På veien holdt Rashford opp armen til Garnacho for at han skulle holde bredden til han selv rakk å åpne opp rommet for den unge argentineren. Rashford løp så ut til venstre, Garnacho angrep sentralt og spilte så nydelig fri Antony. (…) Alle Mounts ambisiøse løp før pause betød at det var for mange spillere foran ballen, noe som åpnet United opp for overganger imot, men Ten Hags United er og forblir et glitrende kontringslag, som kan straffe alle lag med dette.

Les hele saken i The Athletic her.

Manchester Evening News, Tyrone Marshall

United have a new first team starter

 

Rasmus Højlund er ikke tilgjengelig til de første seriekampene, noe som betyr at alt ligger til rette for at Marcus Rashford starter sesongen som spiss. Det betyr at det står mellom Garnacho og Sancho på venstrekanten, og da Lens-kampen startet føltes det som om det var en kamp Garnacho var i front i, og da kampen var over føltes det som om plassen garantert var hans.

Det er imidlertid bekymring på høyrebacken. Kampen mellom Dalot og Wan-Bissaka gikk hele veien forrige sesong, og Dalot så ut til å ligge i front etter en oppløftende prestasjon mot Borussia Dortmund, men her var han svak. Dermed får Wan-Bissaka sjansen sin i Dublin. Ten Hag virker imidlertid usikker på hva han skal velge (…), og langtidssvaret her er trolig at løsningen verken er Dalot eller Wan-Bissaka, men i stedet en ny signering. Bli ikke overrasket om dette blir en av de viktigste prioriteringene for United om ett år.

Les hele saken i Manchester Evening News.

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst

Har denne spillerbørsen etter kampen.

8: Casemiro, Garnacho,
7: Martinez, Shaw, Antony, Fernandes, Rashford,
6: Onana, Varane
5: Dalot, Mount, Sancho, Forson

Les alle vurderingene her.

Daily Mail, Chris Wheeler

Skriver en sak om «hva vi lærte» av lørdagens kamp.

* Onana kommer med risiko. (…) Hans kvaliteter med ball, og også vilje til å gå ut av egen 16-meter vil hjelpe United i igangsettingen på en måte David de Gea ikke maktet, men det betyr også at hvis en kombinasjon mislykkes så risikerer United at Onana heller ikke er i posisjon, som da Diogo Dalot grusomt sendte ballen rett til Florian Sotoca.

onana2

* Højlund ble presentert. (…) Så vil han ikke være klar til de første kampene, men United visste uansett at Højlund ville trenge tid til å venne seg til engelsk fotball. Dermed har det hele tiden ligget an til at Marcus Rashford skulle starte som spiss denne sesongen. Rashford så, mot Lens, også ut til å kunne håndtere det ansvaret.

* Ten Hag har noen valg å ta. (…) Det er bare to posisjoner som virker å være oppe til diskusjon nå, og det er høyrebacken og venstrekanten, hvor Dalot og Garnacho ble foretrukket lørdag. Dalot hjalp imidlertid ikke seg selv med den grusomme pasningen før 0-1, og det kan fort skje at Wan-Bissaka erstatter han. Rashford og Garnacho startet foran Sancho, som gjorde det bra som falsk 9er på touren, men han kommer ikke med samme gjennombruddskraft som Garnacho.

Les hele saken i Daily Mail her.

MER:

TEN HAG: – Dette var bedre fra Antony 
ONANA: Tar på seg skylda
BØRSEN: – Dette var nytt fra Garnacho

Powered by Labrador CMS