BF18

«Det er en styrke å levere avgjørende målpoeng på ellers svake dager»

Publisert Sist oppdatert

Sett din egen børs nederst i saken!

David de Gea – 6,5

Får ikke altfor mye å henge fingrene i hjemme mot gamleklubben, utenom å plukke ballen ut av eget mål tidlig. 1-0-scoringen er utagbar selv for en De Gea i form. Noe heldig når det flere ganger smeller i treverket bak ham, men det er lov til å ha flaks i fotballen.

Victor Lindelöf – 6,5 (ut for Aaron Wan-Bissaka 66)

Gjør en godkjent opptreden som vikar på høyrebacken. Blir veldig viktig når han stopper José Gimenez bare to minutter inn i kampen og er også på plass med vel-timede headinger og taklinger. Spiller seg dog hakket ned etter pause og får et fortjent gult kort. Dermed er det ikke uforståelig at han tas av midtveis gjennom omgangen.

Atletico Madrid v Manchester United: Round Of Sixteen Leg One - UEFA Champions League

Raphaël Varane – 5,5

«Champions League-Varane» skal egentlig være den mest autorative og sikre i United-forsvaret, men roter uvandt mye i førsteomgangen. Spiller seg dog opp etter pause sammen med flere av lagkameratene.

Harry Maguire – 5,5

Kapteinen er mannen som mister Joao Felix på 1-0-målet og han er også ute av posisjon ved andre anledninger gjennom kampen. Får mer kontroll ettersom kampen skrider frem.

Luke Shaw – 5,0 (ut for Alex Telles 67)

Havner flere ganger på etterskudd, både på Atlético-innlegg og gjennomspill. Heller ikke svært delaktig offensivt. Pådrar seg gult tidlig i andre omgang og da er det ikke unaturlig at han byttes ut.

Bruno Fernandes – 6,5

Upresis og unøyaktig tidlig i kampen. Gir bort ballen inne i eget straffefelt etter bare to minutter, noe som holder på å føre til en kjempemulighet for Atlético.

Spiller seg dog opp utover kampen og står bak den svært viktige utlikningen til Anthony Elanga med et fint gjennomspill, og sørger dermed for berettiget håp om avansement før returoppgjøret. Det får han pluss for. Det er en styrke å levere avgjørende målpoeng på ellers svake dager.

Fred – 5,5

Får mer juling enn han gir i første omgang. Havner i skyggen av Geoffrey Kondogbia og er ankeret på en United-midtbane som taper krigen mot sine motstandere. Får et unødvendig gult kort for munnbruk, men skaffer også et frispark i god posisjon, som Ronaldo brenner. Bedre når han flyttes fremover etter Matic sin inntreden.

Atletico Madrid v Manchester United: Round Of Sixteen Leg One - UEFA Champions League

Paul Pogba – 6,0 (ut for Nemanja Matic 67)

Har vært god den siste tiden, men får i førsteomgangen kjenne at det er forskjell på Leeds og Atlético Madrid. Sliter med å finne løsningene og virker noe uinspirert før pause, men spiller seg litt opp etter hvilen. Finner blant annet Fernandes med en fin tversoverpasning.

Marcus Rashford – 4,5 (ut for Anthony Elanga 75)

Har et og annet fint initiativ, men forblir stort sett relativt anonym gjennom kampen. Touchet sitter ikke, pasningene sitter ikke, skuddet sitter  ikke – og da er det ikke mye snacks igjen på menyen. Får et greit gult kort for å stoppe en kontring etter eget ballmist. Forståelig bytte.

Cristiano Ronaldo – 6,0

Én av dem som i alle fall viser prov på initiativ før pause, selv om det ikke blir så mye ut av det. Skyter over på et frispark i god posisjon og man kan jo begynne å undre seg om det ikke snart er på tide å overlate alt av dødballer til landsmannen på midtbanen. Utenom det får han ingen særlig gode muligheter til å score sitt 26. mål mot Atlético i karrieren.

Jadon Sancho – 5,0 (ut for Jesse Lingard 82)

Det sier en del om førsteomgangen til United når den beste involveringen til lagets store formspiller er returløpet han gjør etter 20 minutter. Er deretter blant dem som sover når Atlético holder på å doble rett før hvilen. Enkelte flotte detaljer etter pausen, men forblir anonym.

Atletico Madrid v Manchester United: Round Of Sixteen Leg One - UEFA Champions League

Aaron Wan-Bissaka 6,5 (inn for Victor Lindelöf 66)

Kommer inn på høyrebacken og gjør akkurat den jobben han er satt til. Har også flere sklitaklinger av den typen han nærmest har patent på.

Nemanja Matic 6,5 (inn for Paul Pogba 67)

Byttes inn for å strø baller og få mer kontroll på midtbanen. Det lykkes han med.

Alex Telles 6,0 (inn for Luke Shaw 67)

Kommer inn og gjør en grei jobb på venstrebacken. Får minus for gult kort.

Anthony Elanga og Jesse Lingard spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Sett din egen børs:

 

Powered by Labrador CMS